1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-11-2014 17:19

Ντέρμπι... ζωής στη Θεσσαλονίκη

Ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι διεξάγεται το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη. Δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, η ΜΕΝΤ και ο Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε έναν αγώνα που αναμένεται ιδιαιτέρως σκληρός (22/11, 19.00, Διαιτητές: Θεμελής, Αβραμίδης). Οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί και για τους δύο καθώς κάνουν αγώνα για να μείνουν στην κατηγορία. Αφ' ενός η ΜΕΝΤ θέλει οπωσδήποτε νίκη γιατί ακολουθούν αγώνες με Ολυμπιακό, Εθνικό και ΠΑΟΚ, αφετέρου ο Αρης έχει μείνει χωρίς βαθμούς.


Η ΜΕΝΤ στοχεύει στην δεύτερη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα στη προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τα πλέι άουτ. Στη διάρκεια της προετοιμασίας οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικά και γνωρίζονται αρκετά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Τούμπας, ενώ ο Ζένια Γκόρτσανιουκ και ο Γιώργος Ναζίρης την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν στον Άρη.

Την Κυριακή θα αναχωρήσει για το Μεξικό ο κεντρικός της ΜΕΝΤ Τζούλιαν Μπίσετ ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Αγία Λουκία στα προολυμπιακά τουρνουά μπιτς βόλεϊ. «Γράφτηκε ότι ο Μπίσετ δεν θα ξαναγυρίσει και πως μέσα στην εβδομάδα έγιναν αποχές από τις προπονήσεις. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα αυτά και κάνουν κακό στην ομάδα. Ο Μπίσετ πριν φύγει θα πληρωθεί και θα επιστρέψει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου. Θα χάσει μόνο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό», σημείωσε ο Σπύρος Γκολίτσης.

Στον Άρη ο αγώνας με τη ΜΕΝΤ είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή μετά τις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα. Τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Γιάτσης είναι πολλά. Το κεφάλαιο του Στέλιου Νικηφορίδη έκλεισε οριστικά καθώς σήμερα ο παίκτης έχει κληθεί σε απολογία, ενώ και ο Χρήστος Χατζηπαραδείσης έχει πάθει διάστρεμμα και ξεκίνησε σταδιακά αποθεραπεία. Την Πέμπτη δόθηκε προπονητικό φιλικό με τον Ηρακλή και παίχτηκαν δύο προπονητικά σετ.
 
Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής μεταξύ της ΜΕΝΤ και του Άρη είναι η πρώτη των δύο ομάδων για τη Volleyleague, ωστόσο, στις 6 Οκτωβρίου βρέθηκαν αντίπαλοι για τον Β΄όμιλο της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και πάλι στο γυμναστήριο της ΜΕΝΤ η οποία και νίκησε τον Άρη 3-1 (26-28, 26-24, 25-17, 25-16).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ