1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-05-2013 11:39

Βόλεϊ και τον Ιούνιο στα δυτικά προάστια

Για 5η χρονιά ο σύλλογος, Άμιλλα διοργανώνει τουρνουά βόλεϊ για τα δυτικά προάστια με τη συμμετοχή πολλών ομάδων.


«Πιστοί στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού μας, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση φέτος, σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά την έναρξη της 5ης διοργάνωσης αγώνων πετοσφαίρισης Δυτικών Προαστίων!

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών, οι οποίες κάθε χρόνο αυξάνονται, αποδεικνύοντας έτσι την αγάπη των παιδιών για το άθλημα του volley, αλλά ταυτόχρονα και την εμπιστοσύνη των συμμετεχόντων σωματείων στην διοργάνωση.

22 ομάδες από 14 αθλητικούς συλλόγους που καλλιεργούν το αγαπημένο μας άθλημα, θα δώσουν και φέτος το παρόν στην γραμμή εκκίνησης!
Αχιλλέας Μενδίου, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, Αθλητικός Σύλλογος Ζεφυρίου, Σάλαμμον, Πήγασος Χαϊδαρίου, Άρης Αμφιάλης, ΠΑΚ Χαλανδρίου, 3 Αστέρες Πατησίων, Ιάσων Κολωνού, Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος, Αθλητικός Σύλλογος  Γκράβας, Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και φυσικά η διοργανώτρια Άμιλλα, θα συναγωνιστούν σε ένα όμορφο αθλητικό κλίμα, δίνοντας την ευκαιρία, κυρίως σε νεότερες αθλήτριες και σε αθλήτριες οι οποίες δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας μας, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να γευτούν την χαρά του παιχνιδιού!

Με τυπική έναρξη την Τετάρτη 15 Ιουνίου και προβλεπόμενη λήξη την Κυριακή 16 Ιουνίου, τα παιχνίδια θα διαρκέσουν συνολικά 5 εβδομάδες, ενώ υπάρχει η σκέψη για ένα επιπλέον διήμερο με αγώνες κατάταξης, οι οποίοι θα αυξήσουν σίγουρα το ενδιαφέρον των παιδιών και των ομάδων, χωρίς όμως να ανεβάσουν επικίνδυνα το αίσθημα του ανταγωνισμού στα επίπεδα των επίσημων πρωταθλημάτων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: γυναικών, κορασίδων 97-98, και παγκορασίδων 99-01. Για 1η φορά φέτος, παράλληλα με τους αγώνες της διοργάνωσης, θα διεξάγονται και διασυλλογικοί αγώνες mini-volley με ομάδες αντίστοιχων ηλικιών των συμμετεχόντων σωματείων. Είναι ένα νέο πείραμα, με το οποίο ελπίζουμε να δώσουμε πνοή στην συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία δυστυχώς αντιμετωπίζει πολλά οργανωτικά προβλήματα, ενώ θα είχε πολλά να δώσει στο άθλημα.

Από αύριο θα είναι διαθέσιμα στο blogάκι μας, όλα τα απαιραίτητα στοιχεία για τις ομάδες που συμμετέχουν στα παιχνίδια, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο φίλαθλο που αγαπά το volley και θα ήθελε να παρακολουθεί από κοντά την διοργάνωση: η προκήρυξη της διοργάνωσης και ο κανονισμός αγώνων, οι υπεύθυνοι της επιτροπής διοργάνωσης, τα φύλλα αγώνων, οι καταστάσεις των αθλητριών και φυσικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι βαθμολογίες των ομίλων.

Για όλα αυτά θα ενημερώνεστε τακτικά και έγκαιρα.

Για 1η φορά φέτος επίσης θα εφαρμοστεί και μια ακόμα καινοτομία σε κάθε παιχνίδι, το φύλλο αξιολόγησης, στο οποίο θα αναγράφονται παρατηρήσεις από προπονητές, αθλήτριες και υπεύθυνους συνοδούς των ομάδων με σκοπό την αξιολόγηση των ίδιων των αθλητριών, προπονητών και συνοδών, των διαιτητών αλλά και της διοργάνωσης γενικά.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες αλλά και προσωπικά τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους υπεύθυνους των σωματείων, για την συμμετοχή τους, για την εμπιστοσύνη τους στην διοργάνωση και κυρίως για την αγάπη τους στον αθλητισμό και το volley ειδικότερα, και υποσχόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία των αγώνων, έτσι ώστε τόσο τα παιδιά που θα παίζουν όσο και οι φίλοι και συγγενείς τους που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια να ολοκληρώσουν και αυτήν την διοργάνωση με τις καλύτερες αναμνήσεις!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ