1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2014 15:44

Κάτι παραπάνω από ένα άθλημα

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τους Ευρωπαϊκούς Special Olympics 2014, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Αμβέρσα του Βελγίου. Πάνω από 2000 αθλητές από 58 συνολικά χώρες θα διαγωνιστούν σε 10 αθλήματα, αποδεικνύοντας στην Ευρώπη και τον κόσμο τις ικανότητες, το θάρρος και το πνεύμα που τους διακατέχει.


Τον Μάΐο του 2012 η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία πετοσφαίρισης (CEV) και τα Special Olympics ήρθαν σε συμφωνία που αποσκοπούσε στη προώθηση του βόλεϊ σε αθλητές με διανοητικά προβλήματα. Φέτος το βόλεϊ δεν θα είναι 1 από τα 10 αθλήματα, ωστόσο ο θρύλος του βόλεϊ και ο πρεσβευτής των Special Olympics Βλάντιμιρ Γκρίμπιτς θα διοργανώσει έναν αγώνα επίδειξης στο Βέλγιο, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, παρέα με αθλητές με και χωρίς προβλήματα.

Σκοπός είναι μέσα από την κοινή γνώσσα του αθλητισμού, να ενθαρρύνει κόσμο ώστε να σπάσει τα εμπόδια του ίδιου του του εαυτού και να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ