1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-07-2014 18:33

Είναι υπερβολικά όμορφη για να παίζει

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μια έφηβη βολεϊμπολίστρια από το Καζακστάν, όχι όμως λόγω των αθλητικών της ικανοτήτων αλλά λόγω της εμφάνισής της, η οποία, όπως φαίνεται, περνάει κάθε άλλο παρά απαρατήρητη.



Η 17χρονη Σαμπίνα Αλτινμπέκοβα, είναι τόσο όμορφη που καταφέρνει να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα τη στιγμή που η ομάδα της βρίσκεται στο παρκέ. Διαπίστωση στην οποία προχώρησε ακόμη και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων οι φίλαθλοι παρακολουθούν μόνο τη συγκεκριμένη αθλήτρια.

«Είναι αδύνατο να δουλεύει κανείς υπό αυτές τις συνθήκες», δηλώνει ο Νούρλαν Σαντίκοφ, προπονητής της εθνικής ομάδας νεανίδων σε μήνυμά του που μεταφράστηκε από τη Daily Mail: «Το κοινό συμπεριφέρεται σαν να υπάρχει μία και μόνο παίκτρια στο πρωτάθλημα».

Ο Σαντίκοφ αναφερόταν σε ένα πρόσφατο τουρνουά στην Ταϊβάν κατά το οποίο η νεαρή αθλήτρια έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, με το κοινό να μη σταματά να ανεβάζει στο internet φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τη νεαρή αθλήτρια να προθερμαίνεται στο παρκέ, να αγωνίζεται ή απλώς να κάθεται αμέριμνη. Όλες οι σχετικές αναρτήσεις έχουν «φιλοδωρηθεί» από τους χρήστες με δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες likes και views.

Η εφημερίδα The Straits – Times ανέφεραν μάλιστα ότι οι ταϊβανέζοι φίλαθλοι εμφανίστηκαν στο γήπεδο κρατώντας σημαίες του Καζακστάν και αρκετές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για να πάρουν αρκετές δόσεις από... Αλτινμπέκοβα.

Αν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν αναρίθμητες σελίδες που σχετίζονται με την αθλήτρια, ακόμη και ένας λογαριασμός Twitter με περισσότερους από 22.000 «ακολούθους», η επίσημη διαδικτυακή παρουσία της 17χρονης περιορίζεται σε έναν λογαριασμό Instagram και μια σελίδα στο vk.com, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης δημοφιλές στη βόρεια Ευρώπη.

Η ίδια πάντως δηλώνει «Ήμουν κολακευμένη στην αρχή, αλλά όλο αυτό γίνεται λίγο υπερβολικό. Θέλω να επικεντρωθώ στο βόλεϊ και να είμαι γνωστή για αυτό και τίποτε άλλο» ενώ οι γονείς της είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με τις αλεπάλληλες προτάσεις που της έχουν γίνει να γίνει μοντέλο.

Ethnos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ