1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2014 15:19

Τρίτη ημέρα αγωνίας στην εντατική για τον Παύλο Κουζούνη

Με αγωνία παρακολουθεί η κοινότητα του βόλεϊ την εξέλιξη της υγείας του Παύλου Κουζούνη με την ευχή και την ελπίδα να κερδίσει όλες τις μάχες και να βγει σύντομα νικητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr o Κουζούνης νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου και κρίθηκε πως πρέπει να παραμείνει σε καταστολή.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σοβαρή αλλά σταθερή τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που διαρρέουν, οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων που τον παρακολουθούν κρίνουν πως πρέπει να μείνει σε καταστολή διότι προέχει να ρυθμιστεί η σωστή λειτουργία των νεφρών και άλλων ζωτικών οργάνων που έχουν επιβαρυνθεί από τα πολλαπλά τραύματα αλλά και τη μετεγχειριτική αντίδραση του ασθενή. Ολο το βάρος των γιατρών έχει πέσει στην αντιμετώπιση πιθανών επιπλοκών. Σε δεύτερη φάση θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με το κάταγμα στη λεκάνη.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Κουζούνης τραυματίστηκε όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε, μία καινούργια BMC GS 1.200 cc και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Συγγρού. Να σημειωθεί επίσης πως μέχρι που οι φίλοι του τον μετέφεραν στο Τζάνειο είχε τις αισθήσεις του.

Εμείς το μόνο που έχουμε είναι να αισιοδοξούμε και να ελπίζουμε για το καλύτερο. Κουράγιο και δύναμη Παύλο...

 

Σε καταστολή για δεύτερη ημέρα ο Κουζούνης

Στην εντατική ο Κουζούνης!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ