1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2014 16:59

Τα εγκαίνια του Volley Plus παρουσία του δημάρχου

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη (φωτό) έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Volley Plus στην Γλυφάδα. 

Πολλοί φίλοι του βόλεϊ παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν στους ιδιοκτήτες Βασίλης Βλαχονικολό και Τατιάνα Ζαρκάδα καλές δουλειές. Ο Βασίλης Βλαχονικολός μας είπε:

 

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι από την προσέλευση όλων των φίλων του volley που επισκέφτηκαν το μαγαζί μας στα εγκαίνια και μας ευχήθηκαν. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα απαραίτητα για το αγαπημένο μας άθλημα όλο τον χρόνο. Στην λειτουργία μας αυτούς τους 8 μήνες βλέπουμε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του volley και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας. Έχοντας σύμμαχο την εταιρεία MACRON που εγγυάται ποιότητα και παράδοση ελπίζουμε να παρέχουμε στους αθλητές του volley τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Απόδειξη της δυναμικής της εταιρίας μας είναι η συμφωνία, με την Ελληνική Ομοσπονδία volley και τις Εθνικές ομάδες που την φετινή χρονιά θα φοράνε τα ρούχα MACRON».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ