1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-05-2014 13:29

Άρτεμις και Special Olympics σε σημαντική πρωτοβουλία

Την δημιουργία τμήματος βόλεϊ για άτομα με διανοητική αναπηρία βάζει μπροστά η Άρτεμις Κορυδαλλού, σε συνεργαασία με τον φορέα των Special Olympics Hellas. 

 

Ο ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον φορέα των Special Olympics Hellas, με σκοπό την δημιουργία τμήματος Βόλεϊ για άτομα με διανοητική αναπηρία.

Στον δρόμο της ευαισθητοποίησης που έχει χαράξει ο Δήμος Κορυδαλλού τα τελευταία χρόνια και με μέλη του ΔΣ και των Προπονητών μας να έχουν ενεργή συμμετοχή στους πρόσφατους παγκόσμιους αγώνες των Special Olympics, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Το Σάββατο 3 Μαΐου στις 10:30 θα συνδιοργανώσουμε ημερίδα για τους πτυχιούχους προπονητές του Συλλόγου μας, προκειμένου να ενημερωθούμε για την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τους νέους αθλητές και αθλήτριες.

Ευχαριστούμε τα Special Olympics Hellas για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μας κάνουν να μας δεχθούν στην «οικογένειά» τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ