1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-04-2014 12:38

Ο Δημήτρης Τσούκας για την Ευρωβουλή

Ο γνωστός αθλίατρος και χειρουργός, Δημήτρης Τσούκας είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Κοινωνία Αξιών

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Τσούκας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής Νοσοκομείου Mediterraneo, ενώ αντίστοιχες διευθυντικές θέσεις κατείχε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στην Ευρωκλινική και στο Metropolitan. Έχει εργαστεί στις Βρυξέλλες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο UCL-Saint Luc και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο CNAM Paris. Είναι ο υπεύθυνος ιατρός των Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινωνίας Αξιών και ο Υπεύθυνος του τομέα Υγείας και Αθλητισμού του κόμματος. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. www.tsoukas-ortho.gr email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.facebook.com/dimitriostsoukaskoinoniaaxion

Για την Κοινωνία Αξιών

Η Κοινωνία Αξιών εκπροσωπεί τον κοινωνικό κεντρώο χώρο, που στην πολιτική θεωρία εκφράζεται με την έννοια του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Προωθεί με τη δράση της τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της Ισονομίας, της Ισότητας ευκαιριών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την κοινωνική ευημερία. Πρόεδρος είναι ο Καθηγητής Μάνατζμεντ και Διευθυντής μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς. Μέλη είμαστε όλοι εμείς οι πολίτες -και όχι πολιτικοί- με αδιαπραγμάτευτες αξίες αποδεδειγμένες από την κοινωνική μας ζωή και επαγγελματική μας πορεία. Πολίτες, που δε δέχονται η Ελλάδα να είναι ουραγός της Ευρώπης, δέσμια στο άρμα διαφόρων σωτήρων. Πολίτες, που διεκδικούν για τον εαυτό τους, το κοινωνικό σύνολο και την Πατρίδα το ρόλο που αξίζει στους Έλληνες και συμμετέχουν ενεργά . Δηλαδή, να ανήκουν σε μία Ελλάδα αξιοπρέπειας, με εργασία, υγεία, παιδεία, άμυνα, αθλητισμό και ποιότητα ζωής υψηλού επιπέδου. Σε μία πραγματικά Ευρωπαϊκή Ελλάδα, ή σε μία Ελλαδοκεντρική Ευρώπη. . Πιστεύουμε ότι η Κοινωνία Αξιών ως νέος πολιτικός σχηματισμός διαθέτει σημαντικές δυνατότητες να συμβάλει σε όσα προαναφέρθηκαν. Για όλους αυτούς τους λόγους και με μόνα κίνητρα να συμβάλλω στο εθνικό και κοινωνικό καλό αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Κοινωνίας Αξιών στις ερχόμενες εκλογές. Προτείνουμε στους πολίτες να την υποστηρίξουν, αφού βεβαίως την αξιολογήσουν ορθολογικά και αντικειμενικά.

www.koinoniaaxion.gr

www.facebook.com/koinoniaaxion

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ