1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-12-2021 23:50

Σούπερ καπ: Αποθέωση για τους «Πειρατές» στο ταξίδι της επιστροφής

«Γλυκιά» ήταν η Οδύσσεια της επιστροφής του Φοίνικα από τη Ρόδο στη Σύρο. Αν και το ταξίδι κράτησε περίπου 13 ώρες, οι «Πειρατές» ξέχασαν καθε κούραση από τον αγώνα και την πολύωρη παραμονή στο καράβι, αφού ο στόχος τους ειχε επιτευχθεί και η καλή διάθεση και τα χαμόγελα έφταναν και περίσσευαν.
Δεν έλειψαν μάλιστα και τα συγχαρητήρια από επιβάτες στο «Blue Star 2» που είχαν δει τον τελικό και επιβιβάστηκαν από Ρόδο, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο. Μάλιστα πολλοί έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το Κύπελλο, που δέσποζε σε κεντρική θέση και αρκετούς παίκτες. «Αυτό το Κύπελλο είναι για όλο το Νότιο Αιγαίο» έλεγαν χαρακτηριστικά οι φίλαθλοι του Φοίνικα που αποθέωσαν τους αθλητές του Μιλενκόσκι.

Μάλιστα ο κόουτς των «Πειρατών» Γιόσκο Μιλενκόσκι επιβράβευσε τους παίκτες, με διήμερο ρεπό προκειμένου να ανακτήσουν δυνάμεις, να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τους δικούς τους ανθρώπους και να επιστρέψουν δυναμικά στις προπονήσεις την Κυριακή, ώστε να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το League Cup, την προσεχή Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ