1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2013 17:30

Συνάντηση με ΣΕΠΠΕ για τον Σύλλογο φίλων ελληνικών Εθνικών ομάδων

Δίπλα στον Σύλλογο φίλων ελληνικών Εθνικών ομάδων βρίσκεται ο ΣΕΠΠΕ στην προσπάθεια που κάνει ο ΣΦΕΕΟΠ για την στήριξη των εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπίτς βόλεϊ.

Αρωγός και ο ΣΕΠΠΕ

Αρωγός στην προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ) θα είναι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ). Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ κ. Κώστας Χαριτωνίδης στους εκπροσώπους του ΣΦΕΕΟΠ κκ. Γιάννη Στουραΐτη, Γιώργο Γεωργουλέα και Βασίλη Ράπτη με τους οποίους συναντήθηκε. Η αντιπροσωπεία της προσωρινής επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων ανέπτυξε στον πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ τους στόχους και το σχέδιο δράσης της για τη στήριξη των εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ και ζήτησε τη συνδρομή του Συνδέσμου Προπονητών και των μελών του.

Από την πλευρά του ο κ. Χαριτωνίδης εξέφρασε την υποστήριξή του στο εγχείρημα, ενώ πρότεινε και μια σειρά από πρακτικούς τρόπους για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου. Η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας του ΣΦΕΕΟΠ για ενημέρωση των φορέων του αθλήματος για το έργο και τους στόχους που έχει θέσει.

Υπενθυμίζεται ότι αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ