1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2022 13:23

Η Ε.Ο.ΠΕ. στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία φέτος ήταν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Οι ομοσπονδιακοί προπονητές βρέθηκαν στα σχολεία όλης της Ελλάδας και μίλησαν για τα ιδεώδη του αθλητισμού και έδειξαν το άθλημα της πετοσφαίρισης στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων, σε συνεργασία με τους καθηγητές φυσικής αγωγής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας βρέθηκε στα εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα στη Παλλήνη, όπου παρουσίασε το άθλημα του βόλεϊ μέσα από βίντεο και κινητικές δραστηριότητες στο προαύλιο του σχολείου. H Ομοσπονδία ευχαριστεί για τη συνεργασία τον υπεύθυνο φυσικής αγωγής του σχολείου Νίκο Κοσμά και τον καθηγητή φυσικής αγωγής Μιχάλη Κοτσάμπαση, πρώην καθηγητή του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ.




O ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος μαζί με τον υπεύθυνο ανάπτυξης Χρήστο Ντόζη βρέθηκαν στην κεντρική εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας στο γυμναστήριο Φωκιανός απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, παρουσία και της Υπουργού Νίκης Κεραμέως.


Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Θεοδωράκης επισκέφτηκε το 2ο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων, όπου συμμετείχε στην διοργάνωση και εκτέλεση του εσωτερικού πρωταθλήματος βόλεϊ του σχολείου με μικτές ομάδες που έγιναν σε συνεργασία με την γυμνάστρια του σχολείου. Στο τέλος του τουρνουά έγινε και αγώνας μιας μικτής ομάδας από το σχολείο με μία ομάδα από τους πρόσφυγες που φοιτούν στο σχολείο.



Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σταύρος Γεράνιος βρέθηκε στο 34ο δημοτικό σχολείο Πατρών στην Ανθούπολη, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να παρακολουθούν μέσω βίντεο τις βασικές τεχνικές του αθλήματος και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παίξουν στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί την διευθύντρια του σχολείου, την γυμνάστρια κ. Κατερίνα Τσινιά και το σύλλογο διδασκόντων για την πρόσκληση τους στα πλαίσια της πανελλήνιας Ημέρας αθλητισμού.



Τουρνουά μίνι βόλεϊ πραγματοποίησε το 1ο δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης, με την ομοσπονδιακή προπονήτρια Γιώτα Κεφαλά να συμμετέχει μαζί με 180 μαθητές και μαθήτριες την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ενώ την Πέμπτη 29/9 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη-βιωματικό παιχνίδι μίνι βόλεϊ με τους μαθητές-τρεις του 25ου δημοτικού σχολείου Καβάλας.



Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος και Δημήτρης Σολκίδης σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής του 3ου δημοτικού σχολείου Διαβατών ,Κωνσταντίνου Καλλιόπη και  Τασόπουλο Σταύρο, παρουσίασαν την Πέμπτη 29/9 2022 στους μαθητές και στις μαθήτριες, το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από κινητικές δραστηριότητες στο Δημοτικό Γυμναστήριο Διαβατών.
Κατά την επίσκεψή τους, μίλησαν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πετοσφαίρισης, έχοντας παράλληλα και διάθεση για παιχνίδι. Επίσης, βρέθηκαν και στο 2ο δημοτικό σχολείο Διαβατών, με την Ελληνική αστυνομία να δωρίζει στους μαθητές του σχολείου μπάλες βόλεϊ ενισχύοντας την διάδοση του αθλήματος μας στα σχολεία των Διαβατών Θες/νίκης.  



Στο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο Διονύσου (κεντρική φωτό) βρέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Λακασάς, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, Νίκος Μπουτσουρής, Βαγγέλης Ρουσάκης και ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής γυναικών Βαγγέλης Περόπουλο, όπου έκαναν παρουσίαση του αθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ