1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2014 21:25

Στην οκτάδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το 4ο ΓΕΛ Χανίων

Σημαντική διάκριση πέτυχαν χθες τ’ αγόρια του 4ου Λυκείου Χανίων, αφού κέρδισαν στο κλ. Καισαριανής το 3ο Λ. Ηλιούπολης και προκρίθηκαν στην οκτάδα της πανελλήνιας διοργάνωσης του βόλεϊ και αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα παίξουν αύριο στο κλ. Χανίων, διεκδικώντας μια θέση στο φάιναλ φορ.

Στο ίδιο κλειστό έπαιξε και η ομάδα κοριτσιών του Λυκείου Σούδας, που -έχοντας απουσίες- αντιμετώπισε και αυτή το 1ο Λ. Ηλιούπολης, από το οποίο ηττήθηκε 0 – 2 και έτσι δεν μπόρεσε να επαναλάβει την περυσινή της πορεία (είχε φτάσει μέχρι την οκτάδα).
Τα δυο Λύκεια του Νομού μας την περασμένη εβδομάδα κατέκτησαν τους παγκρήτιους τίτλους, ενώ σε επίπεδο Χανίων διεξήχθησαν οι τελικοί σε ποδόσφαιρο (τα Χανιώτικα σχολεία θ” αγωνιστούν στον ημιτελικό Κρήτης με σχολεία του Λασιθίου) και χάντμπολ αγοριών – κοριτσιών (και τα δυο Λύκεια του Νομού μας θα παίξουν στη συνέχεια αγώνα μπαράζ με αντίστοιχα από την Αθήνα). Αναλυτικότερα.

ΜΠΑΡΑΖ ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ
Αγόρια
3ο Λ. Ηλιούπολης-4ο Λ. Χανίων 1-2
“Κόντρα” στα προγνωστικά, αλλά και στην εξέλιξη του αγώνα, τα Χανιωτάκια πήραν τελικά μια σπουδαία νίκη. Αν και βρέθηκαν, άδικα, να χάνουν 1-0 σετ, στη συνέχεια βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους, ισοφάρισαν πολύ εύκολα και στο τάι μπρέικ, παίζοντας με πάθος, αλλά και ψυχραιμία, ολοκλήρωσαν την ανατροπή και πανηγύρισαν την πρόκριση.
Σετ: 25-23, 15-25, 10-25
4ο Λ. Χανίων (Γ. Μήλιος): Σπανουδάκης, Σφυρής, Ίτσιος, Πετρουλάκης, Bουγιουκαλάκης, Πάτας (αρχ. εξάδα), Καπαδουκάκης (λίμπερο).
* Από την κλήρωση που έχει γίνει, γηπεδούχο στον προημιτελικό έχει βγει το 4ο Λ. Χ. που θ” αντιμετωπίσει τη νικήτρια του σημερινού αγώνα μεταξύ ομάδων από Λύκεια του Πειραιά και της Σύρου.
Κορίτσια
3ο Λ. Ηλιούπολης-Λ. Σούδας 2-0
Η “μάχη” έγινε στο 1ο σετ, με τις γηπεδούχες να υπερισχύουν τελικά… στις λεπτομέρειες, γεγονός που φάνηκε να επηρεάζει την ομάδα του Νομού μας (η οποία αγωνίστηκε χωρίς τις Βακαλοπούλου, Ελ. Λελεδάκη), αφού στο επόμενο δεν μπόρεσε ν” αντιδράσει και έτσι οι Αθηναίες πήραν… τη ρεβάνς για τον περυσινό τους αποκλεισμό (στην ίδια φάση, με τη διαφορά ότι ο αγώνας είχε διεξαχθεί στα Χανιά).
Σετ: 25-23, 25-9
Λ. Σούδας (Άν. Τσινταράκη): Αρτζουχαλτζή, Πισσαδάκη, Λεβεντέλη, Ανδρ. Τζανετέα, Σολωμού, Τσαγκάρη (αρχ. εξάδα), Μυλωνά, Μαμμή.
ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: Στους τελικού Κρήτης που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στο κλ. Σούδας, τα Χανιά πήραν και φέτος τους τίτλους.
Στ” αγόρια, το 4ο Λ. Χ. (αγωνιζόμενο με την ίδια σύνθεση) νίκησε 2-0 (25-17, 25-20) το Λ. Μελεσσών Ηρακλείου, ενώ το Λ. Σούδας (με το οποίο, εκτός από τις προαναφερόμενες παίκτριες, αγωνίστηκαν και οι Βακαλοπούλου, Ελ. Λελεδάκη) κέρδισε επίσης 2-0 (25-12, 25-20) το 3ο Λ. Ηρακλείου.


Πηγή: haniotika-nea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ