1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2017 18:21

Να γιατί απολύθηκε ο Καλμαζίδης

Μια απόλυση που ήταν χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου, αφού η δεύτερη πρόσληψη έγινε με μισή καρδιά...
H αρχή του τέλους ήρθε μετά την απώλεια του Κυπέλλου την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, αλλά την κακή απόδοση των ξένων παικτών.

Ο Καλμαζίδης αποτέλεσε παρελθόν για τον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς σε στελέχη της διοίκησης. Γι αυτό και δεν ανανεώθηκε η συνεργασία τους. Η λανθασμένη επιλογή όμως νέου προπονητή, του Νίκι Ζελιάσκοφ και η πίεση του κόσμου για την επιστροφή του Καλμαζίδη, ανάγκασαν τον Κατσαρή να βάλει νερό στο κρασί του και η κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος έφερε ειρήνη.

Οι εφετινές λανθασμένες  επιλογές ξένων, όπως του Πέτκοβιτς, του Ντάντε, αλλά και του Σαφράνοβιτς, έφεραν στην επιφάνεια τις προβληματικές σχέσεις διοίκησης- Καλμαζίδη. Το γυαλί ράγισε με την απώλεια του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου, με κατεβασμένα χέρια και μάλιστα το δεύτερο τρόπαιο μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ. Ο Καλμαζίδης είναι πολύ καλός προπονητής και κώουτς, αλλά αδυνατεί να κάνει σωστές επιλογές ξένων παικτών, γι αυτό και τα περισσότερα πρωταθλήματα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τα πήρε με ομάδες άλλων προπονητών, αφού αναλάμβανε στα μέσα της περιόδου. Και την τεευταία χρονιά στον Ολυμπιακό, αλλά και την τελευταία στον ΠΑΟΚ ήταν δικός του ο σχεδιασμός της ομάδας και απέτυχε. Η οικειοθελής αποχώρηση του Παναγιώτη Κουντουρίδη (που επέλεξε τον Πέτκοβιτς), γνώστη του παγκοσμίου βόλεϊ ήταν το πρόβλημα του εφετινού ΠΑΟΚ, εξ ου και οι λανθασμένες επιλογές ξένων παικτών.

Γι αυτό η διοίκηση προχώρησε στη λύση συνεργασίας του, αλλά η πρόσληψη Ελγκέτα σίγουρα δεν θα βελτιώσει την κατάσταση, παρά μόνο θα την επιδεινώσει...

3 σχόλια

  • Comment Link paok forever Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 20:08 posted by paok forever

    posted by paokaras για το γκομεζ ευθυνη και ο ιδιος ο καλμαζιδης επρεπε να τον αντικαταστησει αμεσως και οχι να τον περιμενει οπως ευθυνη εχει για την επιλογη νταντε καλυτερα να περναμε τον γκαλιτς που ηταν κλεισμενος και ηταν ποιο νεος σε ηλικια και εφερνε ποιο πολυ στο στιλακι του χιμενεθ

  • Comment Link ΠΑΟΚαρας Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 07:15 posted by ΠΑΟΚαρας

    Ο Καλμαζιδης πληρωσε τον τραυματισμο του Γκομεζ...με τον Γκομεζ στην 6αδα ο ΠΑΟΚ θα ειχε αλλη εμφανιση στο κυπελο...και αλλη θεση στην βαθμολογια στο τελος του πρωταθληματος.

  • Comment Link ναυαρχος Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 20:17 posted by ναυαρχος

    ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ