1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2016 16:26

«Για το βόλεϊ που μας αξίζει»

Τους στόχους της κίνησης Volley 2012  παρουσίασε ο Γιώργος Μελισσουργός, που τονίζει ότι «μπορούμε να επιτύχουμε το βόλεϊ που μας αξίζει».


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,


Μετά την χθεσινή προκήρυξη των εκλογών της ΕΟΠΕ γιά τις 3-4/9/16, η Κίνηση VOLLEY 2012 είναι απολύτως έτοιμη να διεκδικήσει την εκλογή των στελεχών της, προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια για να μοιραστούμε όλοι μαζί το ΒΟΛΕΪ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Στα πλαίσια αυτά, σήμερα κιόλας, δημοσιοποιούμε τους πρώτους βασικούς στόχους που έχουμε θέσει και στο σύντομο χρονικό διάστημα που ακολουθεί θα συνεχίσουμε να δημοσιοποιούμε όλες τις Θέσεις μας αναλυτικά, έτσι ώστε όλος ο κόσμος του Ελληνικού βόλεϊ να γνωρίζει εκ των προτέρων την φιλοσοφία και το όραμά μας για το παρόν και το μέλλον.

Καλούμε όλους που μοιράζονται μαζί μας το ίδιο όραμα και αρχές, να στηρίξουν την προσπάθεια μας, για να επιτύχουμε ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Για την Κίνηση VOLLEY 2012

Γιώργος Μελισσουργός



ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ VOLLEY 2012 

1. Αλλαγή καταστατικού με θέσπιση απλής αναλογικής και κατάργηση των εξουσιοδοτήσεων

2. Δημιουργία Λίγκας Α1 Γυναικών και αναβάθμιση πρωταθλήματος, σε συνεννόηση και με σύμφωνη γνώμη των σωματείων που συμμετέχουν

3. «Πλάνο Σωτηρίας» Βόλεϊ Ανδρών 

4. Πρώτο λόγο στα Σωματεία για οργανωτικά και διαχειριστικά θέματα των πρωταθλημάτων, αφού ούτως ή άλλως καλύπτουν όλα τα κόστη

5. Δημιουργία «ταμείου Ανάπτυξης» από τα παράβολα μεταγραφών-ανανεώσεων, προκειμένου να ενισχυθούν Σωματεία με βάση αναπτυξιακά κριτήρια.

6. Δομική αναμόρφωση-επανασχεδιασμό του Beach Volley με σύγχρονο διοικητικό μοντέλο που θα επιφέρει οικονομικό όφελος για την Ομοσπονδία αλλά και επιστροφή στις επιτυχίες. 

7. Πλήρης διαφάνεια στα οικονομικά, περιορισμός ταξιδιών παραγόντων, και χρήση τεχνολογίας προκειμένου να εξοικονομηθούν σημαντικοί πόροι από τα λειτουργικά έξοδα.

8. Αναδιοργάνωση λειτουργίας Εθνικών Ομάδων με σταθερό πρόγραμμα προετοιμασίας και άμεσο στόχο την Εθνική Διάκριση.

Volley 2012
















Σχετικά άρθρα

  • Πασπάλας, το...κομπιούτερ της παράταξης Καραμπέτσου
    Ο Τάσος Πασπάλας είναι εκ των στελεχών της παράταξης Καραμπέτσου και προορίζεται για επιτελική θέση, λόγω της μόρφωσης και της συγκρότησης του, αφού ο πρόεδρος της Ένωσης Γαλατσίου συνεργάζεται στον τομέα της πληροφορικής με εταιρείες κολοσσούς σε Ελλάδα και Ευρώπη
  • Οι βασικές θέσεις του Μελισσουργού
    Μετά τους 8 στόχους-πυλώνες που ανακοίνωσε η Κίνηση Volley 2012 στις 30/7/2016, τωρα συνεχίζει και ανακοινώνει τις βασικές της θέσεις για όλα τα θέματα του ελληνικού βόλει και μπητς βόλει. Δεσμεύεται δε για την συνέπεια στην τήρηση τους.
  • Παράταξη Μαυρομάτη: «Συνεχίζουμε για το βόλεϊ με Αρχές»

    Με το σύνθημα «Συνεχίζουμε για το βόλεϊ με Αρχές», η παράταξη του Αχιλλέα Μαυρομάτη για τις εκλογές της ΕΟΠΕ,  παρουσίασε τις βασικές ενότητες του προγράμματός της. Αναλυτικά:



  • Ορφανίδης, Κρίμπα, Κογκαλίδης και Καρράς στο πλευρό του Καραμπέτσου
    Άλλα τέσσερα άτομα συντάσσονται με τον Γιώργο Καραμπέτσο στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΠΕ. Ο πρόεδρος του Αίαντα Ευόσμου, Θεόφιλος Ορφανίδης, η πρόεδρος ΑΜΣ Κύνος Λιβανατών Χαραλαμπία Κρίμπα, ο Λευτέρης Κογκαλίδης, μέλος του ΔΑΣ Δραπετσώνας και της ΕΣΠΕΔΑ και ο παράγοντας του Απόλλωνα Αθηνών, Σπύρος Καρράς  στηρίζουν την παράταξη «Το βόλεϊ μπροστά».
  • Καραμπέτσος: «Τα σωματεία θα αποφασίσουν»
    Με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται για συνεργασία με άλλες υποψηφίότητες στις εκλογές της ΕΟΠΕ, ο συνδυασμός «Το βόλεϊ μπροστά» εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ