1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2014 22:59

Πρωτοπόρος ο Πανιώνιος

Σε μια πολύ ωραία και πρωτοποριακή εκδήλωση στο cafe bar Mugshot της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος παρουσίασε τις ομάδες και τις νέες του εμφανίσεις, τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο τμήμα.

Το παρών έδωσαν στελέχη της ομοσπονδίας, μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος Κωστής Ψαρουδάκης, ο Γιάννης Στουραΐτης, ο Τάκης Χρυσοχόου που είναι έφορος του γυναικείου τμήματος του Πανιωνίου και ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κώστας Αλαγιάννης.

Από την ομάδα του Ιστορικού, παρεβρέθησαν ο κ. Μισαϊλίδης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του, Δημήτρης Μιχαϊλίδης, καθώς και ο έφορος του ανδρικού, κ. Φραγκόγλου.

Άπαντες ευχήθηκαν καλή χρονιά στις ομάδες, υγεία και πολλές επιτυχίες, σε μια λαμπερή εκδήλωση, που αποδεικνύει ότι ο Πανιώνιος παραμένει μεγάλο κλαμπ, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει ένα τμήμα.

Ο κόουτς των κοριτσιών του Πανιωνίου, Νίκος Κωστακόπουλος, έθεσε ως στόχο της νέας σεζόν την τετράδα του ομίλου, ενώ το ανδρικό τμήμα, που θα αγωνιστεί στην Β' Εθνική, ξεκινά τη σεζόν με μόνο στόχο την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες και την Α2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ