1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2012 16:41

Ανασκόπηση 2012 - Οκτώβριος: Υπερπρωταθλήτρια ΑΕΚ, παγκόσμιος Τζούριτς και το τελευταίο... σφύριγμα του Νίκου Πανούτσου (δείτε την τελευταία του συνέντευξη στο volleynews.gr)

Ο Οκτώβριος είχε την τιμητική του με τα Σούπερ Καπ σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Η ΑΕΚ κατακτά το 1ο Σούπερ Καπ γυναικών νικώντας τον Ολυμπιακό 3-1 σετ σε αγώνα που έγινε στην Ελασσόνα. Με τον Ηρακλή να μην έχει τακτοποιήσει την εκκρεμότητα με το ΑΦΜ του ξεκινάει το 45ο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ με τον Ολυμπιακό να είναι το απόλυτο φαβορί.

Τεράστια επιτυχία για τον Δημήτρη Τζούριτς που βάζει στο ενεργητικό του τον δεύτερο τίτλο Παγκόσμιου πρωταθλητή. Η ομάδα του, η κυπελλούχος Ιταλίας Τρεντίνο κατακτά για 4η συνεχή φορά τον τίτλο του Μουντιάλ συλλόγων.

Το ελληνικό βόλεϊ πενθεί τον χαμό του Νίκου Πανούτσου. Ο διεθνής ρέφερι στις 17 Οκτωβρίου μπαίνει στην εντατική του νοσοκομείου στην Άρτα με πνευμονία. Παθαίνει πνευμονικό οίδημα που του προκαλεί αλυσιδωτές επιπλοκές στην υγεία του και 10 ημέρες αργότερα χάνει τη μάχη για τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό βόλεϊ.

Ο Νίκος Πανούτσος λίγους μήνες νωρίτερα είχε δώσει συνέντευξη στο volleynews.gr μιλώντας με χαρά και περηφάνεια για την σχολή διαιτησίας που είχε δημιουργήσει στην Άρτα σε νέους διαιτητές στη Δυτική Ελλάδα.
 
 
 
 
Οκτώβριος
1/10: Παναμερικανικό Κύπελλο U23 Ανδρών: Χρυσό η Βραζιλία
7/10: Σούπερ Καπ Γυναικών: Υπερπρωταθλήτρια η ΑΕΚ
7/10: Σούπερ Καπ Γυναικών: MVP η Σόνια Μποροβίντσεκ
9/10: Ισπανία - Σούπερ Καπ: Υπερπρωταθλήτρια η Τερουέλ
10/10: Γαλλία - Σούπερ Καπ: Υπερπρωταθλήτρια η Τουρς
13/10: Αφιέρωμα Volleyleague: 45ο πρωτάθλημα
13/10: Α1 Γυναικών: Η χρυσή βίβλος
13/10: Α1 Γυναικών: Οι ξένες της Α1 γυναικών
18/10: Τουρκία - Σούπερ Καπ: Τίτλο η Φενερμπαχτσέ του Μίλκοβιτς
19/10: Μουντιάλ Συλλόγων - Ανδρών: Πρωταθλήτρια Κόσμου η Τρεντίνο για 4η φορά
19/10: Μουντιάλ Συλλόγων - Γυναικών: Πρωταθλήτρια η Σον Σόλις Νεστλέ
22/10: Λαρίσα / Τζιουλιάνα: Το τέλος μιας καριέρας
29/10: Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη: Στην 20η θέση της FIVB
 
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ