1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2013 17:09

Στην επέτειο των 2 χρόνων έρχεται η ΑΕΚ

Ο Α.Ο.Α Σαρωνικός που συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής και προπονήσεων ετοιμάζεται να υποδεχθεί απόψε την ΑΕΚ και ευχαριστεί όσους τον βοηθούν στο πρώτα του βήματα.
Η ανακοίνωση

«Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2011 (ακριβώς 2 χρόνια πριν) στο ανοικτό γηπεδάκι του βόλεϊ (νυν γήπεδο beach volley) ο Στάθης Νικολούζος με τον Γιάννη Σταθόπουλο περίμεναν τα κορίτσια που θα ήθελαν να γνωρίσουν το volley. Προπονητής ήταν (αφιλοκερδώς) ο Παναγιώτης Μορφίδης (τον ευχαριστούμε ξανά) που πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με περισσότερα από 15 κορίτσια.
Σήμερα 2 χρόνια μετά περιμένουμε να υποδεχτούμε την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ που καταφθάνει στο νησί μας με το πλοίο ΠΟΣΕΙΔΩΝ HELLAS (17:00) της εταιρείας Hellenic seaways και έχει στις τάξεις της κορυφαίες αθλήτριες.

Η ομάδα της ΑΕΚ θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «φιστικιές» ενώ στις 19:30 θα προπονηθούν στο γήπεδο του ΕΠΑΛ.

Η αυριανή μέρα θα συνεχίσει με δύο προπονήσεις αλλά και επίσκεψη σε σχολεία της Αίγινας.

Η διοίκηση του Α.Ο.Α Σαρωνικού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Ηλία Μπόβαλη και την εταιρεία του ELIBO για την όλη διοργάνωση αλλά και τις εταιρείες του νησιού που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε την εταιρεία Hellenic sea ways για την μεταφορά της ομάδας , την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων του Γεώργιου Σπαρρή για την προσφορά του στις μετακινήσεις της ομάδας μέσα στο νησί, το ξενοδοχείο Φιστικιές, τα εστιατόρια Δρομάκι, Λαδόκολλα, Κάπως έτσι, Σκοτάδις, το Δέκα,   το in on the beach και το ζαχαροπλαστείο Μελένιο ,τους χορηγούς επικοινωνίας Aegina portal και yellow fish, γυμναστήριο nama και τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Βογιατζόγλου».

***Στη φωτογραφία είναι η πρώτη προπόνηση του συλλόγου, όπως την απαθανάτισε ο φακός του aeginaportal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ