1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-08-2013 19:03

Πρώτη και... ακραίος από την Α1 για τον Κόροιβο

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. το αντρικό τμήμα πετοσφαίρισης του Κοροίβου ξεκινά την καθιερωμένη προετοιμασία του υπό τις οδηγίες των Ανδρέα Γκρουμούσα και Γιώργου Σωτηρόπουλου.

Το ρόστερ για τη σεζόν 2013-14 αποτελείται από τους Αριστόπουλο Νίκο (θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά τις 19 Σεπτέμβρη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων), Τσερεγκούνη Γιάννη, Παναγιωτάρα Φώτη, Παναγιωτάρα Σταύρο, Μπίκο Γιώργο, Αναγνώπουλο Γιάννη, Τσαούση Παναγιώτη, Δούλο Κωνσταντίνο, Παρασκευόπουλο Μαρίνο, Στεργιώτη Δημήτρη που παρέμειναν από πέρυσι, τον Παπαθεοδώρου Δημήτρη (ο οποίος επιστρέφει στα παρκέ έπειτα από ένα διάστημα απουσίας) καθώς και από τους Παναγιωτόπουλο Παναγιώτη, Σωτηρόπουλο Παναγιώτη, Αποστολόπουλο Άρη, Μαρκουτσά Διονύση που αποκτήθηκαν από τον Α.Γ.Σ. Αμαλιάδας.

Ο Βελιχάι Χάρης παραχωρήθηκε στη ΜΕΝΤ λόγω σπουδών ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές και με έναν ακραίο από την Α1, ο οποίος είχε φορέσει και παλαιότερα τα κυανόλευκα. Η ομάδα ευελπιστεί σε μία χρονιά ανάλογη με την περσινή και γιατί όχι και καλύτερη, με τον πήχη να έχει ανέβει υψηλότερα και με όλο το τιμ να είναι διατεθειμένο να δουλέψει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του. 

Τέλος την επόμενη εβδομάδα στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τις προπονήσεις τους και οι ακαδημίες του συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ