1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-08-2013 12:31

Στη Γ.Ε.Μεσολογγίου η Έφη Ζαβογιάννη

Σε άλλη μια μεταγραφή προχώρησε το γυναικείο τμήμα της νεοσύστατης ομάδας της Γ.Ε.Μεσολογγίου. Μια προσθήση που με τις υπόλοιπες μεταγραφές και το υπάρχον ρόστερ σίγουρα ενισχύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα και ταυτόχρονα ανεβάζουν κατά πολύ τον πήχη των προσδοκιών.




Την τελευταία μέρα των μεταγραφών η ομάδα του Βασίλη Μανθάτη απέκτησε με την μορφή δανεισμού την 20χρονη (16/11/1993) λίμπερο Έφη Ζαβογιάννη από τον Ηρακλή Ιωαννίνων για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΕΜ:

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η γυναικεία ομάδα της Γ.Ε.Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα η ΓΕΜ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της βολεϊμπολίστριας Έφης Ζαβογιάννη. Είναι γεννημένη στις 16/11/1993 έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται ως λίμπερο. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 γυναικών με την ομάδα του Ηρακλή Ιωαννίνων.

Η  Έφη Ζαβογιάννη στις πρώτες της δηλώσεις σαν παίκτρια της ΓΕΜ, τόνισε: Είναι  χαρά μου ξεκινάω τη φετινή χρονιά εκεί. Πρέπει να τονίσουμε αρχικά ότι γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια από τους παράγοντες και γενικά την ομάδα της Γ.Ε.Μεσολογγίου όσον αφορά το χώρο του βόλεϊ, γεγονός που συνέβαλε στην επιλογή μου αυτή. Αγωνιστικό πνεύμα και διάθεση να υπάρχει, και είναι αρκετό για να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί το στόχο μας. Εύχομαι και θα προσπαθήσω για τα καλύτερα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ