1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2024 12:48

ΕΣΠΑΑΑ: Άνοδος στην Β' Εθνική γυναικών για τον Απόλλωνα Αθηνών

Η Ένωση Βύρωνα και ο Απόλλωνας ήταν οι δύο ομάδες που διεκδίκησαν την άνοδο στη Β’ Εθνική Γυναικών μέσω των πλέι οφ. Το πλεονέκτημα έδρας της Ένωσης Βύρωνα, όμως, δεν αποδείχθηκε καθοριστικό και η ομάδα του Απόλλωνα κατέκτησε την άνοδο.
Μπορεί η δεύτερη θέση στη βαθμολογία να έδινε το πλεονέκτημα έδρας στην Ένωση Βύρωνα αλλά οι δύο νίκες που είχε πετύχει ο Απόλλωνας στη regular season απέναντι στην ομάδα από το Βύρωνα του έδιναν ένα πολύτιμο προβάδισμα. Ο πρώτος μεταξύ τους τελικός αποδείχθηκε και μοναδικός και καθοριστικός αφού μετά από ένα παιχνίδι με ανατροπές ο Απόλλωνας έφτασε στο 2-3 και πήρε αυτό που ήθελε.

Η Ένωση Βύρωνα ξεκίνησε πολύ θετικά αφού με 26-24 και 25-22 πήρε τα δύο πρώτα σετ και μαζί ένα σημαντικό προβάδισμα νίκης. Αυτό δεν ήταν αρκετό, όμως, καθώς ο Απόλλωνας ανέκαμψε. Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν άμεσα και έδειξαν το καλό τους πρόσωπο στα επόμενα σετ. Αρχικά μείωσαν μετά το 17-25 και εν συνεχεία ισοφάρισαν τα σετ με το 20-25. Το πέμπτο και καθοριστικό σετ έφερε τον Απόλλωνα σε θέση οδηγού χάρη στην αυτοπεποίθηση που κέρδισαν οι αθλήτριές του μετά το 2-2. Με υπομονή και σωστές επιλογές στην επίθεση ο Απόλλωνας έφτασε στο 10-15 και μαζί στην ανατροπή με 2-3.

Η ομάδα της Βάσως Νικούλη δε χρειάστηκε περισσότερα από ένα παιχνίδι ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν. Έτσι, ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που θα συνοδεύσει τον Πανελλήνιο από την Τοπική Κατηγορία στη Β’ Εθνικής της ΕΣΠΑΑΑ.

Play Off - Τελικοί

Ένωση Βύρωνα - ΓΣ Απόλλων 2-3 (26-24, 25-22, 17-25, 20-25, 10-15)

Μεταφορά Αποτελεσμάτων A' Φάσης (0-2): Ένωση Βύρωνα - ΓΣ Απόλλων 2-3, 1-3.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ