1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2024 17:51

ΕΣΠΑΑΑ: Μονομαχία ΑΟ Οδυσσέα και Ένωση Γαλατσίου στον τελικό κυπέλλου Ανδρών (live stream)

Στον τελικό Κυπέλλου Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ θα μονομαχήσουν στις 19.00 στο κλειστό των Σπάτων, ο ΑΟ Οδυσσέας και Ένωση Γαλατσίου μετά τις νίκες τους με 3-0 στους ημιτελικούς απέναντι σε ΑΚ Ζωγράφου και ΕΑΟ Σπάτων αντίστοιχα.

Το Final 4 του Κυπέλλου ξεκίνησε με τον ημιτελικό μεταξύ ΑΚ Ζωγράφου και ΑΟ Οδυσσέα. Ο Οδυσσέας Αμαρουσίου έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του αφού με καλή επιθετική λειτουργία κατάφερε γρήγορα να ξεφύγει στο σκορ. Η διαφορά έφτασε στους 10 πόντους με το σκορ να γίνεται 9-19 και η ομάδα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατάφερε να αξιοποιήσει αυτό το γεγονός. Με 15-25 ο Οδυσσέας πήρε προβάδισμα στα σετ.

Το δεύτερο σετ κύλισε με παρόμοιο τρόπο. Ο Οδυσσέας αξιοποίησε τις αδυναμίες του ΑΚ Ζωγράφου και αυτό άνοιξε τη διαφορά με το ξεκίνημα κιόλας. Το 5-15 έδωσε άμεσα διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του Αμαρουσίου και χωρίς πολλά προβλήματα έγινε το 0-2 στα σετ με σκορ 10-25.Στο τρίτο σετ ο Κωνσταντίνος Μολυβάς είδε την ομάδα του να βελτιώνεται. Ο ΑΚ Ζωγράφου ήταν πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με τα προηγούμενα σετ και δεν άφησε την αντίπαλη ομάδα να ξεφύγει στο σκορ. Παρόλα αυτά οι γαλάζιοι του Αμαρουσίου πίεσαν σε επίθεση και μπλοκ και αυτό ήταν αρκετό για να έρθει το 19-25 και μαζί η νίκη με 0-3 που έδωσε την πρόκριση για τον τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ ΕΑΠ Σπάτων και Ένωσης Γαλατσίου είχε παρόμοια εξέλιξη. Παρά τη διάθεση του ΕΑΟ Σπάτων, που ήταν και οι οικοδεσπότες του Final 4, η Ένωση Γαλατσίου παρουσιάστηκε απόλυτα διαβασμένη. Οι παίκτες του Αντώνη Τσακιρόπουλου εμφάνισαν δυναμισμό στην επίθεση, καλό σερβίς και υπομονή στην άμυνα. Αυτό έβαλε δύσκολα στην ομάδα των Σπάτων και άνοιξε τη διαφορά με αποτέλεσμα να έρθει το 12-25 και να γίνει το 0-1 υπέρ της Ένωσης Γαλατσίου.Στο δεύτερο σετ ο ΕΑΟ Σπάτων μείωσε τα εύκολα λάθη και αυτό δεν επέτρεψε στην Ένωση Γαλατσίου να ξεφύγει στο σκορ.

Μέχρι περίπου τα μισά του σετ η ισορροπίες ήταν λεπτές. Όταν η Ένωση Γαλατσίου ανέβασε απόδοση από το σερβίς άλλαξαν τα δεδομένα και η διαφορά μεγάλωσε. Με 18-25 έγινε το 0-2 στα σετ και ο ΕΑΟ Σπάτων αναζητούσε πλέον με μεγάλη ανατροπή.Το τρίτο σετ ήταν το πιο ανταγωνιστικό από όλα. Παρόλα αυτά ο ΕΑΟ Σπάτων δεν κατάφερε να κάνει την προσπέραση στο σκορ και να βάλει πίεση στην απέναντι πλευρά.

Η διαφορά που συντηρούσε η Ένωση Γαλατσίου μειώθηκε στο ελάχιστο όταν το σκορ έγινε 19-20. Εκεί, όμως, οι παίκτες του Αντώνη Τσακιρόπουλου είχαν καθαρό μυαλό στην επίθεση, είδαν την αντίπαλη πλευρά να κάνει κομβικά λάθη και εν τέλει έφτασαν στο 21-25 που χάρισε τη νίκη με σκορ 0-3.

 Final-4 Aνδρών

Ημιτελικοί 6/1

ΑΚ Ζωγράφου - ΑΟ Οδυσσεύς   3-0(15-25, 10-25, 19-25)

ΕΑΟ Σπάτων - ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου   0-3 (12-25, 18-25, 21-25)

 Τελικός 7/1

 'Ενωση Γαλατσίου -Οδυσσέας (19.00)

 

 

 

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ