1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2023 22:39

ΑΟ Δεξαμενής: Ενθουσιασμός για Τικμανίδου και παραμονή βασικού κορμού

Σπουδαία μεταγραφή με πολύ μεγάλες μελλοντικές προοπτικές προχώρησε ο ΑΟ Δεξαμενής, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελπίδας Τικμανίδου από τα Γιάννενα.

Η 15 χρονη (1μ85) ταλαντούχα ακραία/ διαγώνια που έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και έρχεται με… φόρα από μια σειρά εκπληκτικών εμφανίσεων με την εθνική παγκορασίδων ( χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό, μελος της κορυφαίας επτάδας του Ευρωπαϊκού), συμφώνησε με την κυπελλούχο ΕΣΠΑΑΑ,'ωστε  να συνεχίσει την καριέρα της και να την βοηθήσει παράλληλα στη διεκδίκηση του νταμπλ της νέας σεζόν.

Για την Τικμανίδου που είναι κόρη της παλιάς διεθνής παίκτριας Βίκυς Παπαζόγλου (Πανιώνιος, Πανελλήνιος), ο σύλλογος αναφέρει στην ανακοίνωση του:“

Ο ΑΟΔΜ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Τικμανίδου Ελπίδα. Ο Σύλλογός μας πιστός στην φιλοσοφία του να δουλεύει και να επενδύει σε νέα παιδιά - ταλέντα, υποστηρίζοντας το πλήρως έχοντας στις τάξεις του ένα από τα κορυφαία προπονητικά δίδυμα, τον Στέφανο Πολύζο και την Έφη Μαρτσουκάκη, έτσι ώστε άλλα να τα αναδεικνύει και άλλα να τα εξελίσσει, προχώρησε στην απόκτηση της Τικμανίδου Ελπίδας από τον Σύλλογο ΑΣ Γιάννενα, τον οποίο κι ευχαριστούμε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Ελπίδα είναι γεννημένη το 2008, την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα του ΑΣ Γιάννενα (Γυναίκες Α2, Νεάνιδες, Κορασίδες, Παγκορασίδες) είναι βασικό μέλος της Εθνικής Παγκορασίδων που πρόσφατα κατέκτησαν την 1η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκορασίδων, που είναι και η καλύτερη θέση που έχει τερματίσει το εθνικό μας συγκρότημα μέχρι σήμερα. Στην επιτυχία αυτή η συμβολή της Ελπίδας ήταν πολύ μεγάλη και επιβραβεύτηκε με την ατομική διάκριση συμμετέχοντας στην καλύτερη 7άδα του Πανευρωπαϊκού στη θέση της ακραίας.

Η Ελπίδα δήλωσε για την μεταγραφή της: «Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, χαίρομαι πολύ που στο καινούργιο ξεκίνημά μου θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και εύχομαι να  έχουμε υγεία και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι που έχει βάλει η ομάδα μου.»

Ελπίδα καλωσόρισες!!

Οι ανανεώσεις της Δεξαμενής

Η ομάδα της Δεξαμενής η οποία θα είναι και την επόμενη σεζόν η βασική αντίπαλος του πρωταθλητή Φοίβου Μελισσίων, στη νέα περίοδος της Β’ εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, ανανέωσε με την έμπειρη τεχνικό, Έφη Μαρτσουκάκη και τους συνεργάτες της (Δημήτρη Διαμαντάρα- Αργύρη Βλαχούτσικο), την πασαδόρο και ηγέτη Μαρία Βελισσάρη, την εξαιρετική ακραία Ρόζα Αρμάου, την ικανότατη κεντρική Στεφανία Μαυράκου, την επίσης κεντρική Όλγα Ασλανίδη, την ακραία «μπόμπερ» Σίσυ Κατσιμάνη, την τρομερά εξελίξιμη κεντρική Ελευθερία Σπαντιδάκη, την διαγώνια Ελπίδα Σταυριανού, την πασαδόρο Μαριάνα Φωτουλάκη, και την ακραία Κωνσταντίνα Στυλιανέση που διακρίθηκε με την Τικμανίδου στην εθνική Παγκορασίδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ