1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2023 19:39

Εθνικός Πειραιώς: Μεγάλη επιθετική ενίσχυση με Έφη Μυρίλλα

Σε μια σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς, προσθέτοντας εμπειρία  με μια καταξιωμένη στον χώρο αθλήτρια, με πολλές παραστάσεις σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, και με πολλές επιτυχίες τόσο στην σάλα αλλά και στην άμμο.

Πρόκειται για την 29χρονη ακραία Έφη Μυρίλλα, που μετά τις Καλαφατάκη, Σπηλιακοπούλου, Πλακιά, Αλεξάνδρου, Δούκα, έρχεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Πειραιά.Η Έφη μέχρι πριν 10 περίπου μέρες ήταν στον Αστέρα Αγ.Δημητριου, ομάδα Α2 Κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ και ήταν αυτή, που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της να πάρει την άνοδο πέρσι και να έχει τα τελευταία 2 χρόνια πολύ αξιόλογη πορεία στον χώρο.

Με άμεσες κινήσεις η διοίκηση του τμήματος κατάφερε και ήρθε σε συμφωνία με την αθλήτρια, η οποία είχε πολλές προτάσεις συνεργασίας στα χέρια της, αλλά αποφάσισε να «δέσει στο μεγάλο λιμάνι» και να ενσωματωθεί στις κυανόλευκες του Πειραιά, προσθέτοντας έτσι άλλο ένα όπλο στα χέρια του κόουτς Γιώργου Δερμάτη στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος η ομάδα του Εθνικού να πετύχει τον στόχο της στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι η Έφη Μυρίλλα είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα Μάριο Βαθρακοκοίλη που αγωνίζεται στην αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Πειραιώς.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Εθνικού η Έφη Μυρίλλα δήλωσε:"Είμαι πολύ ευτυχισμένη που η νέα χρόνια με βρίσκει στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς, Καταρχάς είναι μεγάλη μου τιμή που θα αγωνίζομαι σε ένα τόσο ιστορικό όμιλο όπως ο Εθνικός Πειραιώς, θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς, στην διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα στον Σπύρο Κουτούβαλη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, από μεριάς μου θα καταβάλλω τα μέγιστα ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική χρόνια, γεμάτη επιτυχίες και υγεία πάνω απ´όλα. Και πάλι ένα μεγάλο Ευχαριστώ

"Έφη Καλώς Ήρθες στον Εθνικό μας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ