1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2022 16:11

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α Κύπελλο: Οι απονομές στους τελικούς Ανδρών και Γυναικών στη Ν.Σμύρνη

Κυπελλούχος γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, αναδείχτηκε η Ένωση Ιλίου, η οποία επικράτησε 0-3 (11-25, 22-25, 21-25) του Εθνικού Πειραιώς, στο κλειστό «Κροίσος Πέρσης» της Ν. Σμύρνης.

Την απονομή στην Ένωση έκαναν το κύπελλο, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος και της ΕΣΠΕΔΑ, Νεκτάριος Χαλβατζής και τα μετάλλια οι κ.κ. Δελαγραμμάτικας Νίκος Α΄αντιπρόεδρος ΕΣΠΕΔΑ μαζί με τον γεν.γραμματέα της Ένωσης κ. Ξοφάκη Χαράλαμπο.

Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης εκ μέρους της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο κ.Σαρατσόπουλος Ρωμύλος ειδ.γραμματέας και τα μέλη Ιατρόπουλος Χάρης και Μουλακάκης Απόστολος, καθώς και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ.Τσάκωνας Φάνης, όπως επίσης ο υπεύθυνος Ανάπτυξης Ε.Ο.ΠΕ. κ. Καβαλιεράκης Τάκης μαζί με τον υπεύθυνο συντονισμού ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. κ.Ντόζη Χρήστος

Οι απονομές στον τελικό Ανδρών

Μετά από ένα πολύ μεγάλο θρίλερ, ο ΓΣ Ηλιούπολης κατάφερε να λυγίσει σε δραματικό τελικό ανδρών, την Κ21 ομάδα του Μίλωνα με 2-3 (24 - 26, 25 - 19, 25 - 19, 16 - 25, 13 - 15 και πανηγύρισε την πρώτη κούπα κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ, την οποία παρέδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Νεκτάριος Χαλβατζής . Όσον αφορά τα μετάλλια απένειμε ο γεν.γραμματέας της Ένωσης Ξοφάκης Χαράλαμπος.

Τον αγώνα παρακολούθησαν το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Μουλακάκης Απόστολος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΣΠΕΔΑ κ.Τσάκωνας Φάνης, ο υπεύθυνος Ανάπτυξης Ε.Ο.ΠΕ. κ. Καβαλιεράκης Τάκης μαζί με τον υπεύθυνο συντονισμού ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. κ.Ντόζη Χρήστο, ο γεν.γραμματέας του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ κ.Χατζηβασιλείου Σπύρος μαζί με τον ταμία του Συνδέσμου κ.Τριανταφυλλόπουλο Χρήστο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ