1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2022 14:03

Στην Ορεστιάδα επέστρεψαν τα αδέλφια Σκαρλατίδη

Την επιστροφή των αδελφών Νίκου και Στέλιου Σκαρλατίδη , ανακοίνωσε ο ΑΟ Ορεστιάδας. Τα δύο αδέλφια αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την θρυλική Εβρίτικη ομάδα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ εθνικής ΕΣΠΕΘΡ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή 2 ακόμα δικών του παιδιών και συγκεκριμένα του Νίκου Σκαρλατίδη και του Στέλιου Σκαρλατίδη.

Ο Νίκος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και αγωνίστηκε μέχρι την ανδρική ομάδα. Εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα του Άρη, του Ερμογένη Ξάνθης, του Άθλου και της ΑΕ Κομοτηνής. Πλέον με εμπειρίες και παραστάσεις επιστρέφει με στόχο να οδηγησει τον ΑΟΟ στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο αδερφός του Στέλιος, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, έχει πανηγυρίσει επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας και αγωνίστηκε ακόμα με τη φανέλα του Άθλου.

Έτσι λοιπόν, Νίκος, Στέλιος και Γιάννης θα αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας, την οποία και τίμησε από πολλά πόστα ο πατέρας τους Σάκης!

Καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ιστορικού Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας...»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ