1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2022 20:52

ΕΣΠΑΑΑ Life Β' Εθνική: Σήκωσε την κούπα ο ΓΣ Κερατέας-Ζιντόβας: «Ιστορική επιτυχία για τον σύλλογο μας»

 Η ώρα της στέψης έφτασε για την Κερατέα. Ο Χρήστος Ζιντόβας και οι παίκτες του πανηγύρισαν σε μια όμορφη τελετή την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη γιορτή να ολοκληρώνεται με την απονομή του τροπαίου. Ο ΓΣ Κερατέας πραγματοποίησε μία εξαιρετική Β’ Φάση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και σε 14 αγωνιστικές σημείωσε 13 νίκες και τερμάτισε στην πρώτη θέση με 38 βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Ζιντόβας σε δηλώσεις του μετά την απονομή επεσήμανε τα εξής:

“Μια δύσκολη σεζόν έφτασε στο τέλος της με την Κερατέα να πανηγυρίζει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας. Πρωτόγνωρες συνθήκες καθώς πέρα από τις αντικειμενικές δυσκολίες του πρωταθλητισμού,φέτος είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ιδιαίτερη προσαρμογή των αθλητών σε ένταση υψηλού επιπέδου μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας.

Επίσης ο covid ήταν ένας έξτρα αστάθμητος παράγοντας, καθώς άλλαξε αρκετές φορές μέσα στην σεζόν το πρόγραμμα μας. Με πολύ δουλειά αλλά και πολλές υποχωρήσεις σε όλους τους τομείς,καταφέραμε και βρήκαμε την χρήση τομή ώστε να μπορούμε σήμερα να πανηγυρίζουμε αυτή την ιστορική επιτυχία για τον σύλλογο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους αθλητές μου για τον επαγγελματισμό τους,αλλά και για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στον σύλλογο μας και σε εμένα προσωπικά,δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι αντίστοιχο.

Την ΕΣΠΑΑΑ και τον κυριο Κ. Αλλαγιάννη για όλη την διοργάνωση και την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τέλος να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλες τις ομάδες της ένωσης,υπενθυμίζοντας ότι η αξία του ηττημένου είναι αυτή που δίνει την δόξα στον νικητή.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ