1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2022 21:03

ΕΣΠΕΔΑ: Αήττητη άνοδος για τον Εθνικό Πειραιώς στην Β΄εθνική

Ο Εθνικός Πειραιώς στέφθηκε πρωταθλητής στην Τοπική κατηγορία Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ καθώς στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, το Σάββατο 16/4 στο γήπεδο «Σαλπέας», επικράτησε του Άρη Αμφιάλης με 3-1 και ολοκλήρωσε αήττητος το πρωτάθλημα.

Πλέον την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα αγωνιστεί στη Β εθνική-εθνικό περιφερειακό πρωτάθλημα Γυναικών Β όμιλος της Ένωσής Δυτικής Αττικής
Η τελική κατάταξη:1η θέση : Εθνικός ΟΦΠΦ 32 (33-9)- 2η θέση :ΑΣΦΠ Κρόνος ΑΓ. Αναργύρων 19 (24-19), 3η θέση : ΑΠΣ Άρης Αμφιάλης

Μετά το τέλος του αγώνα, απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στη 3η θέση και στον πρωταθλητή από τον πρόεδρο και τον γεν.γραμματέα της Ένωσης κ.κ. Χαλβατζή Νεκτάριο και Ξοφάκη Χαράλαμπο αντίστοιχα.

 Σέρβος προπονητής στον Εθνικό

Επίσης η διοίκηση του Εθνικού, ανακοίνωσε τον 34 χρόνο Μίλος Ραντοίκοβιτς,νέο προπονητή της Γυναικείας ομάδας ενω θά είναι ο επικεφαλής και επιβλέπων προπονητής όλων των Ακαδημιών του  συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ