1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2022 13:18

ΕΣΠΑΑΑ: Ο Φοίβος Μελισσίων πρωταθλητής στα Κορίτσια Κ18 εκτός Συναγωνισμού 3

Η ομάδα του Φοίβου Μελισσίων ήταν αυτή που τελικά χαμογέλασε μετά από έναν πολύ ωραίο τελικό στα Κορίτσια Κ18 εκτός συναγωνισμού.

Σε έναν τελικό με συνεχείς ανατροπές Θέτιδα Βούλας και Φοίβος Μελισσίων πάλεψαν μέχρι το τέλος για το τρόπαιο με τις πράσινες να είναι τελικά οι νικήτριες.

Το κλειστό γήπεδο Μελισσίων αποδείχθηκε ιδιαίτερα φιλόξενο για τις νεαρές αθλήτριες καθώς ήταν γεμάτο, στα όρια του επιτρεπτού, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Οι αθλήτριες τις Θέτιδας μπήκαν πιο συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και με προσοχή αλλά και σιγουριά έφτασαν στο 25-12 και πήραν προβάδισμα. Από εκεί και μετά το παιχνίδι… άναψε.

Οι παίκτριες του Φοίβου Μελισσίων μείωσαν τα λάθη, ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους κάνοντας του 24-26 και ταυτόχρονα τα 1-1 σετ.Με το παιχνίδι να είναι ένας πραγματικός τελικός συνέχισε να είναι ντέρμπι και στο τρίτο σετ. Η εικόνα του ήταν παρόμοια με το δεύτερο αφού οι ομάδες είχαν μικρές διαφορές και οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Με 25-27 οι πράσινες πήραν προβάδισμα στα σετ με 1-2.

Τα πράγματα αντιστράφηκαν ξανά, όμως, καθώς η ομάδα της Βούλας «πάτησε γκάζι» και με 25-19 οδήγησε τον τελικό στο τάι μπρέικ.Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ φάνηκε πως η Θέτιδα ξέμεινε από δυνάμεις ενώ αντίθετα η ομάδα του Φοίβου είχε πολλά αποθέματα.

Με πολύ καλή εμφάνιση και με μεγάλη αυτοπεποίθηση έγινε το 5-15 και έτσι ο Φοίβος Μελισσίων, με τριάδα προπονητών τους Γιάννη Ρεμούνδο, Μάρω Μπακράτσα και Σοφία Αδαμοπούλου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία το φετινό ταξίδι σε αυτή την κατηγορία.

Θέτις Βούλας – Φοίβος Μελισσίων   2-3 (25-12, 24-26, 25-27, 25-19, 5-15)

Νωρίτερα είχε προηγηθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα σε ΖΑΟΝ και Νέους Βύρωνος. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για το ΖΑΟΝ καθώς με 25-23 πήρε προβάδισμα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, όμως.

Η ομάδα της Ελένης Μερά έβγαλε τον καλό της εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Αφού αρχικά ήρθε η ισοφάριση, με το 17-25 του δεύτερου σετ, ακολούθησε ένα πολύ οριακό τρίτο. Εκεί φάνηκε η προσοχή και η αποτελεσματικότητα των Νέων Βύρωνος καθώς με 25-27 πήραν ένα κομβικό σετ.

Στη συνέχεια η ψυχολογία και το σκορ ήταν με την πλευρά των μπλε και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα.

Η ομάδα από το Βύρωνα συνέχισε με αυτοπεποίθηση και έχοντας από νωρίς το προβάδισμα έφτασε στο 18-25 και έτσι έγινε το τελικό 1-3 που τους έδωσε το χάλκινο μετάλλιο.  

ΖΑΟΝ – Νέοι Βύρωνος 1-3 (25-23, 17-25, 25-27, 18-25)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ