1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-05-2013 14:18

Γ.Ε. Μεσολογγίου και με τη... βούλα

Νέα εποχή στην ομάδα του Μεσολογγίου, καθώς από σήμερα Τετάρη 29 Μαΐου ο σύλλογος θα ονομάζεται ΓΕ Μεσολογγίου. Ήδη έχει πραγματοποιήσει ηχηρές μεταγραφές για να δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΕ και οι στόχοι είναι υψηλοί.

«Με την υπ' αριθμ. 9/2013 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Μεσολογγίου αναγνωρίσθηκε η ίδρυση του μη κερδοσκοπικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» που εδρεύει στο Μεσολόγγι, στην οδό Αρχ. Ζαλογγίτου αριθμ. 23, εγκρίθηκε το από 17-05-2013 καταστατικό του, αποτελούμενο από είκοσι δύο (22) άρθρα και σκοπούς τους αναφερόμενους στο άρθρο ένα (1) αυτού, ήτοι την αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών του, τη δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων με τη χρησιμοποίηση της γυμναστικής και της αγωνιστικής για τους αθλούμενους, καθώς και τη διάδοση και εξύψωση του αθλητισμού στην καθαρά φίλαθλη έννοια και διατάχθηκε η εγγραφή του πιο πάνω σωματείου στο τηρούμενο δημόσιο βιβλίο των σωματείων του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.



Μεσολόγγι, 29-05-2013

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος», αναφέρει η περίληψη του καταστατικού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ