1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2020 14:41

Συνεχίζει στην Παναχαϊκή η Μαριώτα Αγγελοπούλου

Για μια ακόμη σεζόν στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, θα παραμείνει η Μαριώτα Αγγελοπούλου,  όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Πατρινού συλλόγου.
 

Η διεθνής αθλήτρια της σάλας και του μπίτς, βοήθησε φέτος καθοριστικά την Παναχαϊκή να κερδίσει την άνοδο της από την τοπική κατηγορία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΓΕ στο panachaiki1891.gr για την Αγγελοπούλου αναφέρει:

«Σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση προχωράει η Παναχαϊκή μας αναφορικά με το ρόστερ της νέας περιόδου.Η ΠΓΕ γνωστοποιεί επισήμως την επέκταση συμβολαίου με τη διεθνή αθλήτρια μας, Μαριώτα Αγγελοπούλου.

Η Μαριώτα ήρθε πέρυσι στην οικογένεια της Παναχαϊκής μας και συνέβαλε τα μέγιστα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να έρθει η άνοδος στη Β’Εθνική.Της ευχόμαστε να έχει μια εξίσου πετυχημένη χρονιά στο νέο μας αγωνιστικό “ταξίδι” και και παράλληλα να παραμείνει υγιής, όπως και όλες οι υπόλοιπες παίκτριες μας.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας Φαλιέρος και το επιτελείο του εξετάζουν με προσοχή τις επόμενες κινήσεις της ομάδας μας όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ