1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2020 19:42

Στον πάγκο της ΑΕ Αμπελοκήπων ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Νέος προπονητής στην ανδρική ομάδα της ΑΕ Αμπελοκήπων, ανέλαβε ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος στη θέση του Βλάσση Σγουρού. Η ομάδα των Αμπελοκήπων την φετινή σεζόν, τερμάτισε στην 10η και προτελευταία θέση της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ με 11 βαθμούς.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον Μιχαλόπουλο αλλα και το νέο προπονητή παίδων, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο αναφέρει

:«Αλλαγή σελίδας έχουμε στα Ανδρικά τμήματα της ομάδας μας με την έλευση του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου για το τμήμα των ανδρών και του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου για τους παίδες μας.  Ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα βόλεϊ και μεγάλη εμπειρία στο χώρο με τελευταίο σταθμό την ομάδα της Παλλήνης.

Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναικού , ενώ έχει δουλέψει σε Ηλυσιακό, ΑΕ Γκράβας, Ιωνικό ΝΦ, ΣΦΑ Μελισσίων, Ένωση Γαλατσίου, ΑΟ Παγκρατίου, ΓΣ Ηλιούπολης τόσο σε τμήματα υποδομών όσο και σε ομάδες Aνδρών και Γυναικών.

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και εν ενεργεία προπονητής βόλει στις ακαδημίες του Αρσακείου. Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε μία χρονιά με υγεία και επιτυχίες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ