1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2019 03:07

Τρέλα στην Ηλιούπολη με την πρόκριση του Α.Σ.Η. στον τελικό κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ

Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ.Ηλιούπολης στο κύπελλο γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Γιώργου Κερκινέ για 3η φορά στην ιστορία του θεσμού προκρίνεται σε τελικό με στόχο να κατακτήσει τον δέυτερο τίτλο μετά το 2016. Η δεύτερη φιναλίστ θα προκύψει από την αναμέτρηση Εθνικός ΟΦΠΦ- ΑΟΝΣ Μίλων ο οποίος θα διεξαχθεί στις 03/01/2020.

Στον ημιτελικό ο Α.Σ.Ηλιούπολης πήρε τη νίκη με 3-2 σετ επί του ΑΟ Αστέρας Νίκαιας μετά από συγκλονιστικό αγώνα που έγινε στο Α’ Κλειστό Ηλιούπολης και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Δυστυχώς παραφωνία στην ωραία βολεϊκή βραδιά ήταν ο τραυματισμός της Ελευθερίας Δρακουλάκου της Ηλιούπολης που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του 4ου σετ.

Το φινάλε του 4ου σετ ήταν υπόθεση της Καλαϊτζίεβα που πήρε πόντο και άσσο που οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ. Στο 5ο σετ ο Αστέρας πέρασε μπροστά 8-6 αλλά με το σερβίς η Ηλιούπουλη ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη.

Τα σετ: (22-25, 25-21, 19-25, 25-23, 15-10)

Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κερκινές): Σταυρούλα Λιαρομάτη (αρχηγός), Άννα Παπαχρήστου, Δώρα Βαγγή, Μυρτώ Ξοφάκη, Ειρηάνα Μαυρογένη, Έφη Κωτούλα, Κατερίνα Κοντολέων, Ιωάννα Γωγούσου, Θάλεια Βροντίση, Ελευθερία Δρακουλάκου, Κασμηρία Δημητρίου, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, Ειρήνη Παναγοπούλου (λ), Χριστίνα Μπογιατζή (λ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τσικόγια): Δασκάλου, Μολδοβανιδη , Κασκουτη, Μπουρεκα, Δελη, Καίσαρη, Παπαζιαν (λ), Φιλιππίδη (λ) (Γρετου, Μπουλουμπαση, Ανδρακακου, Σιδηροπούλου , Καλακιδη, Μανδυλακη)

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στην αθλήτρια μας Ελευθερία Δρακουλάκου η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του 4ου σετ.

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια και το όμορφο βόλεϊ που έπαιξαν για διόμιση ώρες. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στην αθλήτρια μας Ελευθερία Δρακουλάκου η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του 4ου σετ. Εγινε ωραίος αγώνας και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1 σετ κρατήσαμε το ρυθμό μας και πήραμε τη νίκη πρόκριση στον τελικό για τέταρτη φορά. Μπράβο στις αθλήτριες και σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας», είπε στο volleynews.gr ο προπονητής Γιώργος Κερκινές. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ