1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2019 15:34

Φ.Τριανταφυλλίδου: «Ο Αίολος Ταύρου ανήκει στην Β΄εθνική»

Στην 9η θέση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, βρίσκεται ο Αίολος Ταύρος ο οποίος παλεύει για την εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία.

Η έμπειρη κεντρική της ομάδας του συλλόγου, Φωτεινή Τριανταφυλλίδου που έχει αγωνιστεί σε Ρέντη, ΑΕ Νίκαιας, και Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας, σχολίασε για την σπουδαία νίκη-ανατροπή με 3-2 από 1-2 σετ, την προηγούμενη αγωνιστική (10η) κόντρα στο Μοσχάτο, αλλα και τους φετινούς στόχους της ομάδας του Ταύρου:

« Αρχικά ήμασταν συγκεντρωμένες κ ακολουθούσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, κάποια όμως λάθη που έγιναν οδήγησαν στα χαμένα σετ. Στη συνέχεια όμως δεν τα παρατήσαμε, επιστρέψαμε δυναμικά στο ματς και με θετική ενέργεια,και παίζοντας έξυπνα, μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε την σειρά σε 2-2 . Αυτό μας οδήγησε να φτάσουμε στην ανατροπή στο τάι μπρέικ!

Στόχος του Αίολου είναι να αποδείξει με την προσπάθειά του και τα ανάλογα αποτελέσματα που μπορεί να πάρει, ότι ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ