1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2019 15:38

ΕΣΠΕΔΑ: Δηλώσεις προπονητών για το παιχνίδι Θρίαμβος-ΑΣ Ηλιούπολης

Μετά τη λήξη του χθεσινού θρίλερ Θρίαμβος- ΑΣ Ηλιούπολης 3-2 για την 8η αγωνιστική της Β’ εθνικής γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ, μίλησαν στο Volleynews.gr, οι δύο προπονητές, Λία Γκόγκου και Γιώργος Κερκινές.

Κερκινές: « Δίκαιο αποτέλεσμα»

Αρχικά ο προπονητής της Ηλιούπολης, Γιωργος Κερκινές που είδε την ομάδα του να χάνει τριτο σερί ματς στο τάι μπρέικ, υποστήριξε: « Είχαμε θέμα στο μπλοκ και στην υποδοχή. Κολλήσαμε στο τέταρτο σετ  στο τέλος και δυστυχώς το χάσαμε. Στο τάι μπρέικ μπήκαμε χωρίς ψυχολογία και δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Ο Θρίαμβος ήταν καλός επιθετικά και μας πίεσε αρκετά. Θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.»

Γκόγκου: « Δεν Δεν πιστέψαμε στιγμή ότι θα χάσουμε»

Από την άλλη η προπονήτρια της νικήτριας ομάδα του Θριάμβου, Λία Γκόγκου, σχολίασε για την ανατροπή της ομάδας της: « Δείξαμε υπομονή και πίστη στην τακτική που είχαμε σχεδιάσει. Δεν χάσαμε την συγκέντρωση μας, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν πιστέψαμε στιγμή ότι θα χάσουμε από τον ΑΣΗ. Η αντίπαλος μας είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό φάνηκε από την εξέλιξη του ματς και την διακύμανση του σκορ.Φιλοσοφία μας είναι να είμαστε ομάδα και να παίζουμε ως ομάδα, εχουμε μικρό μέσο ορο ηλικίας και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ