1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2019 15:02

ΕΣΠΕΠ: 2χ2 για ΕΑΠ και Απόλλων Πατρών στη Β΄εθνική γυναικών

Οι 3 από τις 4 πατρινές ομάδες βόλεϊ γυναικών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ «χαμογέλασαν» καθώς για την 2η «στροφή», ΕΑΠ, Απόλλωνας και Ερυθρός Αστέρας νίκησαν ενώ η μόνη που ηττήθηκε ήταν η ομάδα της Ολυμπιάδας η οποία έχασε εκτός από την Αλκυόνα.

Έτσι μετά την 2η αγωνιστική, έχουμε ΕΑΠ και Απόλλωνα Πατρών μαζί με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου να συγκατοικούν στην 1η θέση της βαθμολογίας και να οδηγούν την κούρσα αποδεικνύοντας πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών.

 Αρχικά η ΕΑΠ η οποία  έχασε το πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια ανέβασε στροφές κα παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, νίκησε εντός έδρας με 3-1 (19-25, 25-15, 25-13, 25-17) σετ τον Σπαρτιατικό, πανηγυρίζοντας την 2η νίκη στο πρωτάθλημαη.

 ΕΑΠ (Καγιαλή): Υφαντή, Σούλη, Παπαλάμπρου, Χαιρετάκη Δ. Γαλανή, Πέππα, Ζήκου (λ) ,Γεωργίου, Τσουλέα

Στο Κουκούλι, η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα αν και δυσκολεύτηκε σε 2 σετ, εν τούτοις ήταν καλύτερη στα κρίσιμα σημεία, νίκησε εντός έδρας με 3-0 (31-29, 25-18, 25-17) σετ τον Ακρίτα Καλαμάτας και έφτασε στο πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λεγάτου): Κατσή Λ., Κόλλια Δ. Γκοτζιά, Κοντραφούρη, Συσίκη, Ραζακλη, λίμπερο η Στυλιανοπούλου (Σπυροπούλου, Μποτσάκη, Τσούση, Τσιόδουλου, Στούκη, Καραμούντζου, Κ. Κατσή (λ).

Στην Αρχαία Ολυμπία, η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών πέρασε εύκολο απόγευμα καθώς υπήρχε διαφορά ποιότητας και έτσι επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 (25-9, 25-9, 25-19) του Ολυμπιονίκη με αποτέλεσμα να κάνει το 2x2.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Καράβολας): Σπυροπούλου, Παυλοπούλου, Γιαννοπούλου, Μπρούμα, Κάνιστρα, Αλεξανδρίδη, Οικονομοπούλου (λ) Γ. Αγγελοπούλου, Αθ. Αγγελοπούλου.

Τέλος, στο Ναύπλιο, η ομάδα της Ολυμπιάδας δεν τα κατάφερε, είχε προβλήματα σε αρκετούς τομείς και έχασε εκτός έδρας με 3-0 (25-18, 25-18, 25-17) σετ από την τοπική Αλκυόνα με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη βαθμολογία

.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Λαμπρόπουλος): Σαραπτσή, Χατζή, Μαρκουίζου, Γιαννακοπούλου, Πατακοπούλου, Πετριχιάνου, λίμπερο η Γκοτζιά, (Στεργιοπούλου, Λαμπροπούλου, Καπογιαννοπούλου, λίμπερο η Χρυσοβέργη, Γκίνη, Σγούρα, Γαλάνη).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Ποσειδών-Ομόνοια Ναυπάκτου:  3-1

ΕΑΠ-Σπαρτιατικός:   3-1

Ερυθρός Αστέρας-Ακρίτας Καλ.:   3-0

Ολυμπιονίκης-Απόλλων Π:  0-3

Αλκυών-Ολυμπιάδα:     3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνα)

ΕΑΠ                            6

Απόλλων Π.                 6

Ποσειδών                      6

Αλκυών                        4

Ολυμπιάδα                  3

Ερυθρός Αστέρας         3

Ολυμπιονίκης               2

Ομόνοια Ναυπάκτου     0

Ακρίτας Καλ.              0

Σπαρτιατικός              0

(3η) αγωνιστική

Απόλλων Π.-Αλκυών

Ακρίτας Καλ.- Ολυμπιονίκης

Σπαρτιατικός-Ερυθρός Αστ

.Ομόνοια Ναυπάκτου-ΕΑΠ

Ολυμπιάδα-Ποσειδών Λουτρακίου

 

 Πηγή gnomip.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ