1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-07-2019 23:27

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την Ίριδα με έξι παίκτριες

Μεταγραφικό σπριντ από την Ίριδα Ν. Σμύρνης η οποία στην εκπνοή της λήξης των μεταγραφών ανακοίνωσε την ενίσχυση έξι νέων παικτριών και μια ανανέωση, οι οποίες μαζί με τις Καράκου, Θεοδώρου, Πετρουλάκη και την παραμονή των Μπιτσάκου, Γρίσπου, Βασίλα, την καθιστούν από τα φαβορί που θα διεκδικήσουν την άνοδο από την Β΄Εθνική ΕΣΠΕΔΑ στην Α2.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τις νέες παίκτριες αναφέρει:

«Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της κεντρικής ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ και της ακραίας-διαγώνιας, ΣΟΦΙΑΣ ΛΑΚΑΣΑ .Πρόκειται για δύο εξαιρετικές αθλήτριες αλλά και χαρακτήρες υψηλού επιπέδου που μας κέρδισαν από τη πρώτη στιγμή . Ευχόμαστε να έχουν υγεία , να εκπληρώσουν και να παλεύουν για τους προσωπικούς τους στόχους και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε όλοι μαζί τους  στόχους της ομάδας .

Ο γενικός αρχηγός ΦΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε « με την απόκτηση της Σοφίας και της Μαρίας μπορώ να πω ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και μπορούμε να κοιτάμε ψηλά . Σεβόμαστε όλες τις ομάδες  και πιστεύω ότι με πολλή δουλειά και ταπεινότητα θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα . Συνεχίζουμε τις κινήσεις μας σε όλα τα επίπεδα »

Επίσης Η διοίκηση της ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ  καλωσορίζει στο δυναμικό της , τις νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες  ΒΑΣΙΑ ΚΟΥΣΤΑ (διαγώνια), από Μίλωνα, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΥ (κεντρική) από Μίλωνα, ΤΙΝΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ(λίμπερο) γύρισε από υποσχετική που ειχε δοθεί στους Ίωνες, ΓΙΩΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (Κεντρική) από Π. Φάληρο.

Επίσης ανανέωσε η ακραία ΔΑΝΑΗ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ.

Ευχόμαστε να έχουν υγεία , όρεξη για δουλειά και πολλές προσωπικές και αθλητικές επιτυχίες .Θα αποτελέσουν μαζί με άλλα νεώτερα κορίτσια το μέλλον της ομάδας και θα είμαστε κοντά τους σε ότι χρειαστούν.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ