1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-04-2019 14:15

Αγγελίνα Δορμπαράκη: «Η φετινή χρονιά δεν θεωρείται καθόλου αποτυχημένη»

Μπορεί το ΠΑΚ Χαλανδρίου να μην τα κατάφερε στο φινάλε της σεζόν να εξασφαλίσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, αλλά το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία για το σύλλογο των βορείων προαστίων, σύμφωνα με την Αγγελίνα Δορμπαράκη.

Η 20 χρονη κεντρική (1μ85) που πάλεψε με πολύ πάθος και πείσμα σε όλη την σειρά των τελικών κόντρα στους Αμπελόκηπους, υποστήριξε για την φετινή πορεία της ομάδας του Χαλανδρίου:

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ την ομάδα των Αμπελοκήπων και να της ευχηθώ καλή συνέχεια στο τουρνουά ανόδου της Α2 γυναικών. Ο αγώνας ήταν μια διαφήμιση του βόλεϊ , καθώς και οι 2 ομάδες τα έδωσαν όλα και φάνηκαν ισοδύναμες.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς στο τέλος επικράτησε η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη και αυτή ήταν η ομάδα των Αμπελοκήπων Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενη για την πορεία που κάναμε, γιατί δείξαμε ένα πολύ αναγνωστικό πρόσωπο μέσα στα γήπεδα και αυτό αποδεικνύεται από την 1η θέση που είχαμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αλλα και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Η φετινή χρονιά δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση αποτυχημένη.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλο το προπονητικό team και την διοίκηση που ήταν πάντοτε μαζί μας και μας στήριζε»

Φωτο Δημήτρης Αντωνάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ