1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2019 11:56

ΕΣΠΕΔΑ: Ερμάλ Τσικόγια ανακοίνωσε ο Αστέρας Νίκαιας

Στον Αστέρα Νίκαιας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ερμάλ Τσικόγια.

Ο πρώην προπονητής μέχρι πριν λίγες εβδομάδες του Άλιμου στην Β εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, ο οποίος έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, Αιγάλεω, και Ηλιούπολη συμφώνησε με την διοίκηση του Αστέρα για να εργαστεί στις αντίστοιχες ακαδημίες του συλλόγου της Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Ερμαλ Τσικογια!
Ο Ερμαλ στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής με μεγάλη επιτυχία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, του Αιγάλεω, της Ηλιούπολης και του Αλίμου!

Την φετινή αγωνιστική σεζόν οδήγησε την ομάδα γυναικών του Αλίμου με ένα πολύ νεανικό ροστερ στην παραμονή στη Β εθνική κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ και την ομάδα κορασίδων στο final 8.

Ο coach Τσικογια έρχεται να συμπληρώσει την ομάδα προπονητών του συλλόγου μας προσθέτοντας ταλέντο, γνώσεις, όρεξη και φιλοδοξίες, τα οποία αποτελούν απαραίτητα συστατικά για την υλοποίηση του απαιτητικού project που έχει ετοιμάσει η διοίκηση του Αστέρα Νικαίας και της Star Volley Academy!!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ