1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2019 09:34

'Αλμα τετράδας για την 'Ιριδα 3-1 τον Μίλωνα

Η Ίριδα ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της Ν. Σμύρνης, καθώς επικράτησε στο βοηθητικό του ΣΕΦ, 3-1 (25-20, 21-25, 25-13, 25-19) του αξιόμαχου αλλά και με πολλές απουσίες Μίλωνα για την 19η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ..

Η ομάδα του Ξεροβάσιλα με αυτό το τρίποντο μπήκε για πρώτη φορά στην τετράδα του φετινού πρωταθλήματος, αφού πέρασε για ένα πόντο τον Θρίαμβο (41-40) και αύξησε το εντυπωσιακό της σερί στον δεύτερο γύρο, στις 7-0 νίκες.

Πάντως και οι δύο σύλλογοι αναμένεται να μονομαχήσουν σκληρά μέχρι το τέλος για την κατάκτηση της τετράδας, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για την λήξη της κανονικής περιόδου.

Η Ίριδα έχει εκτός έδρας ντέρμπι με Ένωση Ιλίου, Αστέρα Νίκαιας και Αργυρούπολη εντός έδρας ενώ ο Θρίαμβος υποδέχεται την Αργυρούπολη την επόμενη αγωνιστική, πάει στον Άλιμο και στο φινάλε παίζει με τον Πήγασο. Αγωνιστικά ήταν ένα παιχνίδι που είχε χαρακτηριστικό τις μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση των δύο ομάδων αλλα και τα πολλά λάθη.

Οι νικήτριες ήταν αυτές που έκαναν τα λιγότερα και έδειξαν στα κρίσιμα σημεία των σετ ότι το ήθελαν περισσότερο ενώ οι φιλοξενούμενες που βρίσκονται στην έκτη θέση, αν και αγωνίστηκαν με διάθεση, δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω βαθμολογικά από αυτό το ματς.

Στο πρώτο σετ ο Μίλωνας μπήκε δυνατά, πίεσε στο σερβίς και με αιχμή την Λουζιώτη πήρε προβάδισμα 13-16. Στην συνέχεια η Ίριδα ανέβασε την απόδοση της και με σερί 12-4 από Βασίλα, Μπιτσάκου, Μαγγίνα, πήρε το σετ με 25-20.

Στο δεύτερο και πάλι ο Μίλωνας ξεκίνησε καλύτερα το σετ, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της Ίριδας στην υποδοχή και με αποτελεσματικό μπλοκ και επίθεση, απο Βαζάκα, Λουζιώτη, ξέφυγε με 15-22, οι γηπεδούχες πλησίασαν στο 20-22 αλλά οι παίκτριες του Δημήτρη Κολοκυθά πιο σταθερές, ισοφάρισαν τα σετ με 21-25.

Στο τρίτο οι αλλαγές του Ξεροβάσιλα, Ζουμίδη και η πασαδόρος Κομνηνού, έδωσαν πνοή και ρυθμό στην Ίριδα που πάτησε το γκάζι και πήρε το σετ περίπατο, 25-13.

Στο τέταρτο είχαμε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με 18-18. Εκεί η Ίριδα με ξέσπασμα των Γρίσπου-Μπιτσάκου και άσο της Καλκαβούρα, έκανε σερί 7-1 και «κλείδωσε» το σετ με 25-19 και 3-1 σετ.

Από την Ίριδα ξεχώρισαν Ζουμίδη,Κομνηνού,Μπιτσάκου ενώ από τον Μιλωνα Λουζιώτη, Βαζάκα, Σπίρη.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 21-25, 25-13, 25-19)

Διαιτητές: Κατσούλης-Αντωνόπουλος Επόπτες: Μαλκοπούλου-Βέντρας

Ίριδα (Ξεροβάσιλας): Μπιτσάκου, Γρίσπου, Φούσκα, Βασίλα, Καλκαβούρα, Μαγγίνα, Μανώλη (λ), Κατσιγιάννη (λ), Ζουμίδη, Κομνηνού

Μίλωνας ( Κολοκυθάς) Σπίρη, Βαζάκα, Τσακουμάκου, Λουζιώτη, Δασκαλάκη, Μίχα, Μαυρομμάτη (λ), Καλαντζή, Σπίνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ