1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2018 12:22

Βασίλης Αρναούτης: «Δείξαμε χαρακτήρα σε ένα κομβικό ντέρμπι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μεγάλη ανατροπή και την προσπάθεια των παικτριών του,, κόντρα στον Αστέρα, εμφανίστηκε ο προπονητής του Θρίαμβου, Βασίλης Αρνατούτης ο οποίος δήλωσε:

«Ηταν ένα παιχνίδι κομβικό για μας αυτό με τον Αστέρα, αφου μετά την ήττα από την ίριδα θα προσδιόριζε που μπορούσε να φτάσει η απόδοση της ομάδας αγωνιστικά.

Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου που έδειξαν χαρακτήρα, πάθος, έβγαλαν ενέργεια και έδειξαν βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις που κάναμε , ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο ματς και να ανέβουμε ψηλότερα στην βαθμολογία.

Ο Αστέρας έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Πλέον το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς με την πρωτοπόρο και παλιά μου ομάδα την Αργυρούπολη όπου γνωρίζω αρκετές παίκτριες της ομάδας. Το πρωτάθλημα εχει πολύ δρόμο ακόμη και είναι ουσιαστικά ενας μαραθώνιος και όχι ένας αγώνας σπριντ η μια κούρσα ημιαντοχής.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ