1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2018 10:10

Ο Παναγιώτης Μαρίνος νέος προπονητής του Τυφώνα

Ο Πάνος Μαρίνος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιαννη Μακρόπουλου, στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Τυφώνα όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Νέου Ηρακλείου που συμμετέχει στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε μια περίοδος συνεργασίας με το προπονητικό επιτελείο μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κ. Γιάννη Μακρόπουλο για την προσφορά του, όλο αυτό το διάστημα που είχε το τιμόνι της ομάδας μας και για την συνεργασία του γενικότερα.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γυμναστή της ομάδας κ. Αγγελή Γιαννακόπουλο που τα δυόμισι χρόνια της συνεργασίας μας φρόντισε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την φυσική κατάσταση των αθλητριών μας και τον βοηθό προπονητή κ. Γιώργο Παπαστέλιο για την στήριξη της ομάδας μας.

Την γυναικεία ομάδα αναλαμβάνει ως προπονητής ο κ. Πάνος Μαρίνος με γυμναστή τον κ. Θάνο Ζάχο και ως εξωτερικό συνεργάτη φυσικοθεραπευτή τον κ. Μιχάλη Δαπόλα. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά τους.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ