1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2018 09:20

ΕΣΠΕΔΑ: Δυνατή κόντρα στο Χαϊδάρι, για το σερί η Αργυρούπολη στην Ηλιούπολη

Στο Χαϊδάρι συγκεντρώνεται για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον της έκτης αγωνιστικής της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Ο «πληγωμένος» Θρίαμβος που βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ένωση Ίλίου, υποδέχεται και πάλι στο γήπεδο του, τον πρωτοπόρο και αήττητο Μίλωνα, με στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή ενώ από την άλλη η ομάδα της Ν. Σμύρνης που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, θα παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος, ωστε να διατηρήσει το εκπληκτικό σερί που έχει και να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Η έτερη πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και μεγάλο φαβορί ανόδου, Αργυρούπολη, αγωνίζεται στην Ηλιούπολη κόντρα στον μαχητικό ΑΣ με στόχο  ένα ακόμη τρίποντο που θα την εδραιώσει στην κορυφή. Κεντρικό πρόσωπο του ματς, η πολύπειρη προπονήτρια, Δήμητρα Λυκογιάννη, η οποία μετά από ένα χρόνο, επιστρέφει στο γνωστό περιβάλλον του κλειστού της Ηλιούπολης, στο οποίο έγραψε ιστορία από τον πάγκο του ΓΣ.

Τις καλές εμφανίσεις και νίκες θέλει να συνεχίσει και ο τέταρτος, Αστέρας Νίκαιας, στον Ταύρο κόντρα στον Αίολο, ώστε να επωφεληθεί από τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων και να σκαρφαλώσει ψηλότερα στην βαθμολογία.

Η πέμπτη Ίριδα που αποτελεί και αυτή την θετική έκπληξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει στο Καματερό την Άμιλλα, που κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να κατεβάσει μια στοιχειώδη ομάδα, ώστε να αποφύγει έναν ακόμη μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών, όπως συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική στο κλειστό του Μίλωνα.

Με πολύ καλή ψυχολογία από το «διπλό» στο ντέρμπι κορυφής με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, η Ένωση Ιλίου αντιμετωπίζει τον πολύ αδύνατο Πήγασο με στόχο το τρίποντο που θα την βοηθήσει να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα.

Τέλος η δέκατη στην βαθμολογία, Δραπετσώνα, μετά το εφιαλτικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα παλέψει με πάθος, ώστε να «σπάσει το ρόδι» κόντρα στον Άλιμο και να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή της νίκη που θα της δώσει ελπίδα και καλή ψυχολογία για την συνέχεια.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής

Αίολος Ταύρος- Αστέρας Νίκαιας (21.45)

Άμιλλα Καματερού- Ίρις (21.45)

Θρίαμβος Χαίδαρίου- Μίλωνας (21.45)

ΑΣ Ηλιούπολης-Αργυρούπολη (21.30)

Δραπετσώνα-Άλιμος (21.45)

Ένωση Ιλίου- Πήγασος Χαίδαρίου (21.45)

 Βαθμολογία 5 αγώνες

1ΑΟ Ν Αργυρούπολης 15 β (15-2 σετ)

2 Μίλωνας                   15 (15-2)

3 ΑΟ Θρίαμβος             13 (14-5 )

4  Αστέρας Νίκαιας      12 (13-3)

5 ΓΑΝΣ Ίρις                 12 (12-4 )

.6 ΑΟ Ένωση Ιλίου       11 (13-5) 

7 ΑΣ Ηλιούπολης           6 (7-6),

 8.ΑΠΣ Αλίμου              3 (4-12), 

9 ΑΕ Αιολος Ταύρος     3  (3-12),.

10 .ΔΑΣ Δραπετσώνα    0 (2-15),

11 Πήγασος Χαϊδαρίου   0 (0-15),

12 Αμιλλα  Καματερού    -3  (1-15)

  • Η ‘Αμιλλα έχει έναν μηδενισμό

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ