1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2018 14:58

Μιχάλης Λιόντας: «Χαρούμενος που είμαι μέλος της νέας σελίδας του Μίλωνα» (video)

Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του νέου Μίλωνα που έχτισε φέτος ο Νίκος Ντόζης είναι ο Μιχάλης Λιόντας. Ο 25χρονος πασαδόρος από την Αθήνα δήλωσε στο volleynews.gr χαρούμενος που είναι μέλος της νέας σελίδας της ομάδας της Νέας Σμύρνης και ευχήθηκε υγεία για τη νέα σεζόν.
«Ο λόγος που ήρθα στον Μίλωνα είναι γιατί όπως είπε και ο προπονητής μας, Νίκος Ντόζης, υπάρχει μία προοπτική. Το ρόστερ αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία και θα στελεχωθεί επίσης από νέα ταλαντούχα παιδιά που θα βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Για αρχή η χρονιά ξεκίνησε καλά και νομίζω με βάσει το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, αξίζουμε να επιστρέψουμε στην Α2 Ανδρών και αυτό θα διεκδικήσουμε στο γήπεδο. Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια οργάνωση και χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στην αρχή μίας νέας σελίδας. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους στην ομάδα».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ