1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-04-2013 19:10

Φιλικό και μεταγραφές για Κωστή Παλαμά Μεσολογγίου (φωτο - video)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/palamas-naupaktos-filiko folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/palamas-naupaktos-filiko/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μεσολόγγι η γυναικεία ομάδα του Κωστή Παλαμά Μεσολογγίου επικράτησε με 3-1 σετ του ΠΑΣ Ναυπάκτου.

Στο παιχνίδι αυτό έπαιξαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Κωστή Παλαμά και έγινε η επίσημη παρουσίαση των παικτριών μπροστά στο κοινό του Μεσολογγίου. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Κωστή Παλαμά είναι οι:  Ξένια Λάζαρη  από ΠΑΣ Ναυπάκτου, Χριστίνα Γουβέλη από ΠΑΣ Ναυπάκτου, Νάντια Χρυσομαλλίδη απο ΠΑΚ Χαλανδρίου, Λυδία Κουζούνη απο Πήγασο Νέου Κόσμου, και Κέλλυ Δερμιτζάκη απο Ηρακλή Ιωαννίνων.

Τα σετ: 25-23, 25-23,18-25, 25-19

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Τζάνου, Διαμαντοπούλου Β., Θεοδωρακάκη, Μάνθου, Μαργέτη, Γουβέλη, Λάζαρη, Σχίζα, Δερμιτζάκη, Κουζούνη, Χρυσομαλλίδη, Διαμαντοπούλου Β.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Ράμμου, Σχίζα, Πατακοπούλου Μαρ., Πατακοπούλου Μοσ., Μάρα, Λιάκου.

Μετά το παιχνίδι  το ανδρικό και γυναικείο τμήμα του Κωστή Παλαμά γευμάτισαν στο Δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης το ΑΛΩΝΑΚΙ, και μαζί τους σε αυτή την συνεστίαση για την ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές του Πάσχα παρευρέθηκε και η ομάδα της Ναυπάκτου.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ