1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2018 14:59

Ο Πλυτάς θέλει Χουντουμάδη στον Παναθηναϊκό

Η επανασύσταση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μόλις αναλάβει τα ηνία του Ερασιτέχνη ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες έχουν παρθεί πρωτοβουλίες από το υπηρεσιακό πρόεδρο Νίκο Πλυτά για το θέμα του προπονητή αλλά και για αθλήτριες στο μεταγραφικό παζάρι.

Τα πάντα είναι σε θεωρητικό επίπεδο αλλά ο Πλυτάς θέλει προπονητή τον Σπύρο Χουντουμάδη και επισπεύδει τις εξελίξεις για να προλάβει τις εκλογές. Δεν αποκλείεται το θέμα να συζητηθεί και στο αποψινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη που συγκαλείται με κυρίαρχο θέμα τις εκλογές στον Ερασιτέχνη μετά από την πρόθεση του Γιαννακόπουλου.

Πάντως ένα όλα πάνε σύμφωνα με τις επιταγές του Γιαννακόπουλου δεν αποκλείεται να έχουμε νέες ανατροπές καθώς ο εκλεκτός του είναι ο Τάκης Μαλακατές που γνωρίζει το γυναικείο και έχει διαφορετικά πλάνα για το τμήμα. Σε αναμονή εξελίξεων λοιπόν...

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ