1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2018 01:37

Ο Κερκινές στον πάγκο του ΑΣ Ηλιούπολης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την πρόσληψη του Γιώργου Κερκινέ στον παγκο της γυναικείας ομάδας, ανακοίνωσε ο ΑΣ Ηλιούπολης.

Ο κ. Κερκινές που είναι διευθυντής του αγωνιστικού της ΕΣΑΠ, συνεργάτης της προπονήτριας Πηνελόπης Μπλάμης στον ΓΣ Ηλιούπολης ενω πρόσφατα παραιτήθηκε από τον ΠΑΟ Κουκακίου, θα αντικαταστήσει τον έμπειρο, Γιάννη Παγανέλη, που αποχώρησε ύστερα από τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ηλιούπολης που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ:

 «Ο Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Γιώργο Κερκινέ, για την θέση του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.» 

Επίσης ο κ.Κερκινές στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b ανέφερε: 

«Νέα ομάδα, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο, κο Μπάμπη Ξοφάκη, τη Γεν.Γραμματέα, κα Mαρίνα Κοσμετάτου, τον Ταμία, κο Σαββόπουλο Σαββας και τον Έφορο της ομάδας, κο Δημητρη Κοτσιφόπουλο για τη συνεργασία.
Μια νέα αρχή που σημαίνει πολλά για εμένα προσωπικά, δίνοντας μου τη δυνατότητα να δουλέψω σκληρά για τους στόχους της ομάδας και την ανάπτυξη των αθλητριών.

Επιστροφή στο μπλε χρώμα λοιπόν...»  

Διαβάστηκε 3991 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ