1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2013 13:58

Μακεδονικός για το νταμπλ, Νέστωρας για το... repeat

Στο ΔΑΚ Καλαμαριάς θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν για τις ομάδες ανδρών της ΕΠΕΣΘ, με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα στον πρωταθλητή του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Μακεδονικό και τον κάτοχο του τίτλου Νέστωρα. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου, ώρα 21.00, με συνδιοργανωτή τον ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μακεδονικός και Νέστωρ έδωσαν πέντε συναρπαστικούς αγώνες στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα, με την ομάδα της Νεάπολης να κερδίζει τρεις από αυτούς (3-2, 3-1, 3-2) και το Νέστωρα δύο (3-1, 3-1). Παράλληλα, οι δύο σύλλογοι είχαν πολύ καλή πορεία και στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού ο Μακεδονικός έφτασε μέχρι τον Δ' Γύρο και ο Νέστωρας μέχρι τον Γ' Γύρο. Για να προκριθούν στον τελικό, ο Μακεδονικός απέκλεισε τον Παναθλητικό με 3-1 και τον ΠΟ Μουδανιών με 3-0, ενώ ο Νέστωρας τις Ακαδημίες Πρωταθλητών με 3-0 και τον Περσέα με 3-0.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ