1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-04-2013 22:58

Πρωταθλητής ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου

Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Τοπική Κατηγορία Γυναικών, κερδίζοντας στον τελικό που έγινε στην έδρα του τον Αγ. Νικόλαο Μηχανιώνας με 3-0. Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει από την περασμένη εβδομάδα την άνοδό τους στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν και ολοκλήρωσαν τη χρονιά με τον αγώνα για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Κεραυνός – Αγ.Νικόλαος 3-0 (26-24, 25-18, 25-20)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Σολκίδης): Κατηκαρίδου, Κατσιώνη, Βίγλα, Χατζηστεργίου, Ε. Φουτσιτσάκη, Τσιτλακίδου, Δ. Φουτσιτσάκη (λ) - Παναγιωτίδου, Σακιζλή.
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Μπαλασάς): Κούλα, Μπαλασά, Αυγούστη, Ιωαννίδου, Γκάγκα, Ψαρρού, Καρανικόλα (λ) - Ντούση, Παπαλεωνίδα, Μορφουλά.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1.Κεραυνός Ωραιοκάστρου
2.Αγιος Νικόλαος Μηχανιώνας
3.Παναθλητικός Συκεών
4.Πειραματικό
5.Ατρόμητος Τριαδίου
6.Καμπανιακός
7.Ακαδημίες Πρωταθλητών
8.Πήγασος Πολίχνης
9.ΓΑΣ Κουφαλίων
10.Μακεδονικός

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Oι τρεις πρώτοι φιναλίστ

Ο κάτοχος του τίτλου Ηρακλής, ο περυσινός δευτεραθλητής Αίας Ευόσμου και η Ελπίδα Αμπελοκήπων έγιναν οι τρεις πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Final Four του πρωταθλήματος Παμπαίδων, αποκλείοντας με 2-0 νίκες τους ΑΣΘ Ηρακλή, Επίκουρο και ΑΕΝ Πανοράματος αντίστοιχα. Θα τους ακολουθήσει ο νικητής του ζευγαριού Μ. Αλεξάνδρου - ΠΟ Μουδανιών, που είναι 1-1 στις νίκες και θα παίξουν για τρίτη φορά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ