1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2018 16:48

Ζαρκαλής: «Δεν δείξαμε χαρακτήρα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στον απόηχο της ήττας του Θριάμβου Χαϊδαρίου από την Ένωση Ιλίου με 2-3 για την 18η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, ο προπονητής του συλλόγου Βαγγέλης Ζαρκαλής, δήλωσε:
« Τα πάντα κρίθηκαν για μένα στο δεύτερο σετ το οποίο χάσαμε (28-30). Δεν δείξαμε χαρακτήρα σε εκείνο το σημείο ,κάναμε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να το χάσουμε και να βάλουμε το παιχνίδι την αντίπαλη ομάδα.

Αν το είχαμε διαχειριστεί σωστά και είχαμε προηγηθεί 2-0, η μορφή του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική. Όλη την εβδομάδα είχαμε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία μας αλλά δεν το λέω ως δικαιολογία. Και με προβλήματα οι ομάδες οφείλουν να κερδίζουν.»
Διαβάστηκε 3403 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Ζαρκαλής: «Δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία»
    Ικανοποιημένος από τη νίκη που πέτυχε o Θρίαμβος κόντρα στον Πήγασο στο τοπικό ντέρμπι του Χαϊδαρίου για την Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ που τον έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ο έμπειρος προπονητής του συλλόγου Βαγγέλης Ζαρκαλής υποστήριξε:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ