1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2018 17:28

ΕΣΠΑΑΑ: Περίπατος για τους Αμπελόκηπους

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι Αμπελόκηποι το ντέρμπι κορυφής της 17η αγωνιστικής της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, με τους δεύτερους Ίωνες καθώς επικράτησαν με 3-0 και με δύο νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, πήραν το πλεονέκτημα πρόκρισης στα πλέι οφ.

Παράλληλα μείωσαν την μεταξύ τους διαφορά στους τρεις πόντους τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου και πλέον καλοβλέπουν την κατάκτηση και της δεύτερης θέσης.

Αγωνιστικά, οι παίκτριες του Λιγνού, έπαιξαν με φοβερό πάθος, αποφασιστικότητα, είχαν εξαιρετική επίθεση και με αφόρητη πίεση από το σέρβις, κατάφεραν να κάνουν «σμπαράλια» την υποδοχή των Ιώνων και να  «καθαρίσουν» εύκολα το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενες που προερχόντουσαν από ένα πολύ καλό σερί με 11/12 νίκες, παρουσίασαν ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του ματς, με αποτέλεσμα να περάσουν ένα εφιαλτικό βράδυ, κόντρα στις ανώτερες γηπεδούχες.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-13, 25-20)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Μελετίου): Βασιλακοπούλου, Βασιλειάδη, Βασιλείου, Κατρή, Καλιαφεντάκη, Κατραμάδου, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λ), Αργυριάδη, Παπαμιχαήλ, Βουτσαρά, Χατζηνικολάου, Αντωνίου.

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ (Ξεροβάσιλας): Μπιτσάκου, Γρίσπου, Τοούλια, Βλατάκη, Χάλαρη, Μαλουσάρη, Χαβιάρα (λ), Μπελεσιώτη, Χαμαλίδου, Καραηλία (λ), Μουράτη, Πουλημένου..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ